Mede Ádám 2019 óta vezeti a Michelin által is jegyzett, Kertész utcai étterem konyháját, kiváló munkájával a Dining Guide elismerését is kivívta, 2020-ban és 2021-ben is megkapta az Év Ifjú Séftehetsége díjat. Saját bevallása szerint a laza fine dining konyha az, amivel népszerűnek lehet maradni a vendégek körében, és mindez a séfeket sem szorítja korlátok közé. Báthory Gergely, a Laurel tulajdonosa egy korábbi interjúban arról mesélt, hogy a fine diningot választó gasztrorajongókat a kíváncsiság hajtja, akik nem feltétlenül csak azért mennek étterembe, mert éhesek. Így a Laurel hitvallása, hogy az általuk kínált menüvel ne csupán egy ebédet vagy vacsorát, hanem egész élményt kínáljanak vendégeiknek.
A Laurel egy igazi üde színfolt a leggyakrabban csak bulinegyedként emlegetett hetedik kerületben, ugyanis bisztróstílusú, folyamatosan kiszámítható minőségű, laza hangulatot árasztó, mégis fine dining fogásokat tálaló étteremmel nem találkozni a környéken minden utcasarkon.
Mede Ádám a korábbi interjúiban gyakran hangsúlyozta, fontos számára, hogy csapatuk összetartóan és hosszú távon működjön együtt – most azonban öt év után közösen döntöttek úgy hogy békével ugyan, de elválnak útjaik a Laurel étteremmel.
A témával a napokban még bővebben foglalkozunk.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.