Hirdetés
Hirdetés

Ezt a magyar gasztronómiát szeretjük mi! Rosenstein Tímea Textúra-pitéje

2019. március 4.
Rosenstein Tímea életének része a házassága útján lett a gasztronómia – Rosenstein Robi feleségeként. A család kötelez, róla pedig gyorsan kiderült, hogy nagyon is jó szeme és ügyes keze van a sütéshez. A Rosenstein Vendéglőben is találkozhatunk fejlesztéseivel.
Hirdetés

A hazai gasztronómiai élettől sem idegen az, ami oly otthonos a magyar népléleknek. A fúrkálódás, irigység és rosszindulat. Kivételt képeznek ez alól azok az emberek, akik töltsenek be bármilyen szerepkört a gasztroéletben, ez ellen az évszázados népi hagyomány ellen mennek, és őszintén tudnak örülni a pályatársak sikerének. Szerencsére miközben ezeket a sorokat írom, is több tucat ellenpélda ötlik fel bennem. Arcok, nevek, egyéniségek, helyezkedésmentes, szívből jövő gratulációk.

Épp egy ilyen gesztus pitébe álmodott megtestesülését üdvözölhetjük Rosenstein Tímea Instagram-oldalán. A cukrász a Textúrához és Borkonyhához intézte gratulációját az idei Volkswagen-Dining Guide Év Étterme Gálát követően. A képen is látható alakzatról, a Voronoj-cellák mintázatáról itt írtunk bővebben (Nem vártuk hiába: A Textúra a tányérokon is bizonyít). Sárközi Ákos kiérdemelte a Borkonyha és a Textúra konyhafőnöki posztjával az Év Séfje díjat, a Textúra pedig az Év Legígéretesebb Konyhájának járót. No és Rosenstein Tímea pitéjét!

Hirdetés
Akad még bőven csodálnivaló Rosenstein Tímea Instagram-oldalán, és persze kóstolni is ér az étteremben!
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram