Év elején még elképzelhetetlennek tartottuk volna, hogy hamarosan a remek konyhájáról és impozáns enteriőrjéről híres Kollázsból ételt rendelhetünk majd otthonra. A Four Seasons Hotel Gresham Palace étterme a világjárvány okozta helyzethez igazodva ajánlja ezt az opciót az étterem vendégeinek: mi pedig a Kollázs to go szolgáltatásnak hála otthon élvezhetjük a luxushotel éttermének ízeit.
A séf és a kreatív csapat dinamikusan reagált a helyzetre, és
az étterem adta élménynek azt a részét kínálják elvitelre, amelyek megadják az otthonos comfort food élményt – azzal a bizonyos plusszal, amitől Kollázs a Kollázs...
Így rendelhetünk csirkehúslevest, gulyáslevest, bécsi szeletet, penne arrabbiatát és hagyományos házi palacsintát épp úgy, mint USDA-hátszín steaket, skót lazacot vagy az alábbi burgundi marharagut.
Aki pedig a kiváló ízekben és alapanyagokban nem szerény étkezést az étterem sommelier-je, Becker Gábor válogatásával egészítené ki, az ételek mellé francia és magyar borok, illetve champagne válogatásból rendelhet. A szelekció hűen tükrözi a Kollázs Brasserie & Bar értő hozzáállását az italokhoz is. Külön élmény ezeket a különlegességeket otthon fogyasztani!
Arra kéri a Four Seasons Hotel Gresham Palace csapata az érdeklődőket, hogy ejtsék útba a Lánchíd pesti hídőjénél található szállodát, és vigyék el a megrendelésüket a járványhelyzetre való tekintettel. Tíz órán keresztül várják a rendeléseket, déltől 22 óráig, az ételek elkészítése pedig körülbelül 30-45 percet vesz igénybe a megrendelt tételektől függően. Nézzék meg a teljes étlapot, és tegyenek emlékezetessé egy napot a Kollázs ételeivel-italaival!
A teljes étlap és a megrendelés további részletei itt olvashatók!
Olvasta már interjúnkat a szálloda éttermének séfjével, Győrffy Árpáddal?
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.