Külön nagy élmény látni és hallani, hogy magyar konferanszié is kíséri a nemzetközi versenyt, Jókuti 'Világevő' András bedobott egy Magyarországot is a Hungary után a színpadon.
Elegánsnak és kifinomultnak nevezte a zsűri elnöke a magyar csapat halfogását, omlós-puha állagú hallal és könnyed, friss körítéssel:
Balról: Sült póréhagyma, karfiol, rókagomba – Savanyított hagyma, uborka, citromnádvaj, édeskömény – Afrikai harcsa, tengeri alga, szerecsendiós burgonyapüré – Puliszkakrém – Karalábé, juhtúró, parmezán és puliszka – Hagymaszósz
A Veres István vezette magyar csapat haltányérja:
Nem kis kihívás a magyar csapatnak a szokatlan Bocuse d'Or-alapanyag
»» tovább olvasok
Nem kis kihívás a magyar csapatnak a szokatlan Bocuse d'Or-alapanyag
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.