Nem várt helyen bukkant fel egy izmos kreació erejéig Huszár Krisztián. A Pozsonyi úti csirke rotisserie-ben, a Le Poulet-ben kóstolhatunk egy tartalmas choucroute-ot (ejtsd: sukrut) tőle. A böjtinek nem nevezhető elzászi eredetű egytálételben a névadó savanyú káposztán kívül kerül egy s más a húsos fazékba: a sertéskolbász Krisztián saját keze munkája, füstölt csülök, kacsacomb, kacsazúza és csirkeláb felelnek a proteinben és kollagénben (is) gazdag falatokért. A sokáig főzött, őrületes módon fűszerezett étel mondhatni jól áll Huszár Krisztiánnak.
Mióta a francia exszakács után Moka Tünde vette át a séfposztot a Le Poulet-ben, nem csak a csirkék pörögnek a grillen, hanem az események is. Új fogásokkal, tematikus vacsorákkal és hamarosan reggelivel is várnak Budapest legfranciább csirkézőjében.
Az Újlipótvárosban való feltűnést egy további hírrel fejeljük meg hamarosan. Huszár Krisztián volt, van és lesz a főváros éttermi életében!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.