Híd a múlt és a jövő között | Megújult a 21 A Magyar Vendéglő

2024. május 7.
Bár a 21 A Magyar Vendéglőben az ízek és az ihlet tekintetében ragaszkodnak a tradicionális magyar gasztronómia alapjaihoz, azonban a konyhatechnológia esetében utat engedtek a modern megújulásnak. Az étterem konyhája így az elmúlt három hónapban korszerűsítésen esett át, a pihenő alatt pedig új séf is csatlakozott a csapathoz Sipos Bence személyében. A minőség a megszokott maradt, az ízek továbbra is a békebeli magyar konyha színe-javát mutatják be kortárs megközelítésben, a konyhatechnológia pedig szinte a jövőt hozza el.

A felújításnak köszönhetően az étterem konyháját a legmodernebb gépekkel szerelték fel, lehetővé téve, hogy a legmagasabb színvonalon prezentálják az ételeket.

Az étterem területén történt felújítások főként a konyhát érintették, hogy az megfeleljen a mai kulináris elvárásoknak és technológiai sztenderdeknek. Ez egyrészt a kollégáinknak számára is sokkal jobb munkafeltételeket biztosít, másrészt pedig a vendégeink is csak profiltálhatnak ebből, hiszen még magasabb minőségben tudjuk elkészíteni a fogásainkat” – osztotta meg Pipoly Attila, a Zsidai Csoport executive séfje. „Vannak olyan fogásaink, amelyek gyakorlatilag levehetetlenek a kínálatból, ilyen például a gulyásleves vagy a csirkepaprikás, de hasonlóan népszerű a hortobágyi palacsinta is.

A dobostortát mogyoró sorbet-val tálalják

Az újonnan az étlapra került Dobostorta rendkívül jól példázza, hogy minden egyes klasszikusba próbálunk valamilyen modern csavart vinni, így például ezt a desszertet mogyoró sorbet-val tálaljuk” – tette hozzá az executive séf. 

Bár a konyhai gépek megújultak, a koncepció változatlan: friss lendület és kreatív ötletek vegyítve a hazai ízek iránti szeretettel. Az állandó étlap mellett a mindig változó Táblás Ajánlat kínál izgalmas újdonságokat azoknak, akik valamilyen szezonális fogással próbálkoznának. A fogások mellé a 21-ben kizárólag magyar borokat kínálnak, amelyek között megtalálhatóak olyan ritkaságok is, melyek máshol csak korlátozottan vagy egyáltalán nem érhetőek el. Az étel-bor párosításban a felszolgálók szívesen segítenek, hogy minden vendégnek a legjobb élményben lehessen része.

Bárányborda

A felújítást és újranyitást követően a vendégek továbbra is számíthatnak a 21 A Magyar Vendéglőre, hogy megtapasztalhassák a magyar konyha remekeit, a klasszikus fogásokat és az újragondolt ételeket egyaránt. A 21 hangulata továbbra is kellemes, barátságos és elegáns, melynek köszönhetően mindenki otthon érezheti magát az étkezés során, legyen szó ebédről vagy vacsoráról. 

Hirdetés
Tovább olvasok
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram