A nemzetközi luxusszállodalánc, a Four Seasons Gresham-palota-beli étterme egy olyan helyszíne a hazai vendéglátásnak, amit egyszer élőben is látni kell. A szecessziós épület beltere önmagában is élmény, a Lánchíd pesti hídfőjénél található hotel terasza pedig a város egyik legpazar kilátását nyújtja a Dunára és a Budai Várra.
A happy hour "happy day" lesz ezen a szombaton
A francia konyhának címzett étterem stílusosan francia módra ünnepli az 5. születésnapját is. Igazi zsúrhoz méltó módon már déltől lehet érkezni, és éjszakába nyúlóan szórakozhatunk. Délután francia élőzenével várnak, a napot pedig egy nyolc órára nyújtott "happy hour" kíséri, ugyanis déltől este 8 óráig 50 százalék kedvezményt kínálnak koktélokra, borokra és bárfalatokra.
Győrffy Árpádtól pedig olyan áron kóstolhatunk háromfogásos menüt klasszikus francia ételekkel, amit mondhatni vétek kihagyni:
a neves fine dining séf háromfogásos francia menüje 5.900 forintért elérhető,
ami egy igazán baráti ajánlat ebben az éttermi kategóriában és környezetben.
Bárfalatokkal is várnak olyan francia (és világ-)kedvencekkel, mint a croque monsieur, kacsakrokett, burgundi csiga vagy a "Bloody Mary rák-", de ha súghatunk, a Győrffy Árpád menüjén szereplő burgundi marha nem véletlenül ikonikus étel a Kollázsban.
Természetes borok, francia koktélok és likőrök – mint a Ricard és a Pastis – alkotják az itallapot, és ha mindez önmagában nem lenne elég kedvező ajánlat: egy pohár pezsgővel és szülinapi tortával köszinti az étterem csapata a vendégeket.
A Facebook-eseményhez itt lehet csatlakozni!
Olvassa el interjúnkat Győrffy Árpáddal, a Kollázs séfjével is!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.