Tudható volt, hogy vannak bizonytalanságok az étterem jövője körül, most pedig úgy tűnik, hogy – az eddigi felállásban legalábbis – nem megy tovább a Zuzu.
A XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpontban található étterem az egykori Michelin-csillagos Tanti üzlethelyiségében nyitott tavaly nyáron, Huszár Krisztián konyhafőnöksége alatt (aki ekkoriban még egyúttal az azóta szintén bezárt Fáma séfje is volt). Őt a testvére, a szintén tehetséges szakácsként jegyzett Magyar Dániel váltotta a Zuzu séfposztján még a tavalyi év második felében.
A Volkswagen-Dining Guide TOP100 Étteremkalauzban a 2018-as év egyik kellemes meglepetésének neveztük az étterem megnyitását, és több cikkünkben is üdvözöltük a konyha koncepcióját. A Huszár Krisztián keze nyomát viselő "modern magyar" ételek egyszerre tarthattak igényt teljes joggal a nagyközönség és a szakma tetszésére. Az étteremkalauzunkban ennek megfelelően a 100-ból 82 ponttal, az 51. helyen debütálta Zuzu.
A Zuzu esetleges végleges megszűnését igazán sajnálnánk. A kifejezetten baráti árakkal, remek ízekkel, szépen újrázott hagyományos magyar ételekkel, ízléses környezetben váró étteremnek, azt gondolnánk, hogy nagyon is van helye a hazai éttermi életben.
Így ízlett a Zuzu:
A törzsfőnök a hegyre megy: Huszár Krisztián új éttermében, a Zuzuban ebédeltünk
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.