Wolf Andrást nem érheti az egysíkúság vádja. Ő áll a New York Palota-beli fine dining étterem, a Salon, valamint a New York Kávéház konyháinak élén, akárcsak a rendhagyó módon a Westend food courtjában nyitott A Séf Asztalának is. Évek óta kovászos kenyér-lázban ég, olyan szenvedéllyel mesél a kenyérsütésről, hogy felkérhetnék a téma nagykövetének is. Mindemellett igen szórakoztató jelenség, aki helyt állt Vomberg Frigyes és Krausz Gábor mellett a Séfek séfe zsűrijében is, egyszóval a magyar séftársadalom egy karakterisztikus figurája.
2009 óta dolgozik a Salonban, ma már executive-chef minőségben, 2017 elején nyitott a Séf Asztala, ami nagyot szólt, hiszen rendhagyó módon, sokak örömére, illetve értetlenkedésére egy bevásárlóközpontban nyílt, egészen más stílusú és minőségű étkezdék gyűrűjében.
észben ezt a koncepciót viszi tovább a néhány hónapon belül nyíló új hely, ami egyszerre
viszi tovább a rántott húsos vonalat, számíthatunk egy egyszerű bisztrókínálatra, valamint egy pékség részt is kialakítanak.
Ez utóbbi igazán izgalmas, ugyanis a kovászos kenyér forradalom egyik igen lelkes, aktív szereplője itthon Wolf András, akinek mindennapi kenyereit eddig a New York Kávéház és a Salon vendégei kóstolhatták. A készülő új helyre tehát akár csak be is ugorhatunk egy vekni jóféle kenyérért, de étteremként is fog funkcionálni.
A Kossuth téren nyíló hely nevét még nem tudjuk. Jó néhány gourmet étterem nyílt idén Budapesten, a lazább műfajok is megérdemelnek egy kis erősítést!
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.