Nem várt fordulat: a St. Andrea Restaurant séfje vidéken folytatja.
A St. Andrea étterem meghatározó szereplő a főváros éttermi életében. Az egri St. Andrea borászat étterme 2015-ös megnyitása óta magabiztos helyet vívott ki Budapest, sőt az ország legkiválóbb éttermei sorában. A kezdetektől fogva az Ausztriából hazatért szakember, Barna Ádám vezette a konyhát, az ő modern magyar gasztronómiáról alkotott víziója jelent meg az étterem tányérjain az elmúlt fél évtizedben.
Barna Ádám 2018-ban az Év Séfje díjat érdemelte ki a Dining Guide Év Étterme Gálán, következő évben Lizsicsár Miklós, a St. Andrea házigazdája az Év Szervizembere díjat kapta, az étterem pedig végig a top 10-ben képviseltette magát, 2020-ban is 91 ponttal a 100-ból.
Lizsicsár Miklós étteremvezetőt idézve: "a St. Andrea étterem, skybar és borászat nevében kívánjuk neki, hogy a következő években is találja meg az inspirációját, amely az elmúlt 5 évben a St. Andreában is vezette!
A séfposzton Kollár Endrét üdvözöljük, a megnyitásunk óta velünk dolgozó eddigi sous-chef-et, akinek szintén második otthona a St. Andrea. Az étterem az új séf vezetésével a megkezdett úton halad tovább, a minőség iránti elkötelezettségünk és a vendéglátásról vallott filozófiánk terén nem történik változás. Hiszünk vendégeink hűségében és bizalmában, hogy az új fejezetet a St. Andrea étterem életében együtt nyithassuk meg!"
Barna Ádám egy újonnan nyíló vidéki étterem séfjeként folytatja.
St. Andrea Restaurant
Cím: V. Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 78.
Weboldal
Facebook-oldal
Olvassa el korábbi írásunkat is!
Gourmet konyha sznobéria nélkül – A St. Andreában ebédeltünk
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.