A rendezvényen Tóth Pál, Földi László, Strider Dávid, Kovács Árpád, Molnár Dávid, Pallag Dávid, Farkas Richárd valamint Rábai Roxána készítik el ikonikus signature fogásaikat.
Az eseménynek Fodor Eszter Dalma jóvoltából a Király utcai Table privát étterem ad otthont.
A nyolc fogásos menüsorhoz borpárosítás is kérhető.
Menü:
Welcome pezsgő – Keresztes Ferenc
Amuse
Hideg előétel I.: Ceviche – Tóth Pál
Hideg előétel II.: Libamáj, málna, fehércsoki – Földi László
Meleg előétel: Gulyás Gyoza – Strider Dávid
Leves: Rozmaringos vadraguleves – Kovács Árpád
Főétel I.: Parlagi szamár bélszín, sárgatúró, vadas mártás, birsalma – Molnár Dávid
Főétel II.: Csőben sült karfiol, fekete fokhagymás bárány bélszín, raclette, égetett tej – Pallag Dávid
Főétel III.: Dödölle, vöröshagyma, tejföl, mangalica szalonna – Farkas Richárd
Desszert: Málna, hibiszkusz, fekete tea mousse, brownie, pisztácia ropogós
Vanília tonka olivaolaj mousse, szárított tojássárgája, kókusz dacquoise
Kávé, whisky, vörös curry csoki mousse, törökméz – Rábai Roxána
Csíki Sándor és Rauf Sven Tamás gasztronómiai történetekkel kísérik a vacsorát.
A menü ára: 30.000/fő
Borpárosítás ára: 15.000/fő
A séfek és a szervezők a rendezvény teljes bevételét a a Magyar Tourette-szindróma Egyesületnek ajánlják fel.
ASZTALFOGLALÁS:
fizetes@tablebudapest. com
Időpont: március 6. Szerda 18:00
Helyszín: TABLE Suite Restaurant & Event Space
Cím: 1077. Budapest, Király u. 53.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.