Folytatódik a főzés az Országos Mentőszolgálat Központi Irányítócsoport, a budapesti SOTE Sürgősségi Betegellátó, valamint a legtöbb beteget fogadó vidéki kórház, a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház munkatársai számára.
Miután Szulló Szabina és Széll Tamás a húsvéti ünnepnapokon a saját éttermükben, a Stand25-ben folytatták a főzést, sikerült meghosszabbítani a jótékonysági együttműködést. Harmath Csaba gasztronómiai szakértő, Bősze Ákos (METRO Magyarország), Volenter István (Bocuse d’Or-coach), Molnár Bence (Bocuse d’Or magyar csapat commis), Veres István (a Bocuse d’Or magyar csapat és a Babel Budapest séfje), valamint Eszenyi Gábor (METRO Magyarország) főzött együtt.
Harmath Csaba sem először áll helyt a jótékonységi főzésen.
Veres István sem. A lenti képen pedig Molnár Bence.
Tavaszi zöldborsóleves készült vajas galuskával, valamint rozmaringos sült csirkecomb, hagymás tört burgonyával és jus-vel.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.