A Chicago-i csúcsétterem január 19. és február 6. között, tehát négy hétig Madridban főz. Az Alinea Madrid lényegében egy pop-up étterem (Spanyolország után Miami lesz következő állomás), amelyhez annyi előkészület kellett, mint egy új hely megnyitásához. A NHCollection Hotel egyik termét (ami tulajdonképpen egy reggeliztetőhöz hasonlított leginkább) alakították át, megőrizve a spanyol hangulatot, de megelevenítve a teljes Chicago-i Alinea-dizájnt.
via Fine Dining Lovers
Ezen a felvételen mesél Achatz (angolul) az átalakítás és az előkészületek nehézségeiről, hogy hogyan kellett alkalmazkodniuk a körülményekhez, mennyiben befolyásolta a menüt az, hogy teljesen más típusú alapanyagokkal és felszereléssel találkoztak, mint az Egyesült Államokban, hogy a menü kitalálása volt az egészben talán a legegyszerűbb feladat. Csak tíz perc, de csupa izgalmas háttérinfót mesél, érdemes meghallgatni.
Via