A kínai büfék ételeivel nem az a baj, hogy a menü 640 forintba kerül, vagy, hogy ki tudja, milyen húst használnak hozzá. Inkább, hogy nem kínai, csak kínai ihletésű és így félrevezetik az embereket. Hogy ezt bizonyítsuk, ellátogattunk a Kilenc Sárkány étterembe, ahol bevallottan két étlap van. Az egyik a kínai vendégeknek, a másik az „európai ízléshez” igazítva.Zhou Li Ya asszony és férje 1996-ban alapította az éttermet. Céljuk kettős volt, egyrészt az itt élő kínaiaknak akarták elhozni az otthon ízeit, másrészt ugyanezt megmutatni a magyaroknak is. Akkortájt azonban nem volt így felkapva az ázsiai konyha egyik szegmense sem. Kevesen utaztak a világnak arra a tájára és a kínai büfék is éppen feltörőben voltak, ahol valami máshoz szoktatták éppen hozzá a közönséget – olcsón.
A házaspár így hát a két étlap mellett döntött. Az egyiken autentikus kínai fogások szerepelnek, a másikon a büfékből vett receptúrákkal, egyszerűsített, olcsóbbá tett ételek, magyaros fűszerezéssel. Sokáig ment ez a kettősség, de az idők változnak és egyre többen térnek be az étterembe úgy, hogy hallották, hogy itt van egy kínai étlap. Aki erről próbál ételeket, általában ennél is marad. Igazi, autentikus ízek, egy picit többért, mint az egyszerűsített ételek.
A vendégkör stabil, rengeteg a visszatérő látogató. Akár magas rangú diplomatákat is találhatunk itt Kínából, Dél-Koreából, de egyre több a magyar is, főleg azok jönnek, akiknek fontos a minőség. Azt a kínai szakácsok garantálják, akik több tartományból érkeztek, így a változatosságra sem lehet panasz.