Hirdetés
Hirdetés

Kapszulába zárt gyerekkor

SZERZŐ: DiningGuide
2016. november 8.
Az ünnepek közeledtével a Nespresso egy igazi klasszikushoz nyúlt, és a bécsi kávéházak nosztalgikus ízeit zárta a Variations Limited Edition kapszuláiba.
Hirdetés

Az évszázadok során Bécsben egyedülálló kávéházi kultúra kelt életre. Fényűző márványasztalok, Thonet-székek, hagyományosan ezüsttálcán, egy pohárka vízzel felszolgált kávé – mindez tökéletes inspirációval szolgált az idei ünnepi szezon Nespresso Variations kávéihoz. A Nespresso kávészakértői három finom espresso-t alkottak, egyedi módon ötvözve a császárváros csillogását és a leghíresebb bécsi sütemények ízét. A Sachertorte csokoládés-barackos ízjegyekkel, az Apfelstrudel a rétes, a sült alma és a fahéj aromájával, a Linzer Torte pedig a piros gyümölcsök és a linzertészta ihletésével készült.
Hogy még különlegesebbé varázsolja az ünnepek hangulatát, a Nespresso egy milánói illusztrátort, Lorenzo Petrantonit kérte fel arra, hogy különleges grafikáival gazdagítsa a Variations kávék dobozát és az év végi limitált kiadású kiegészítőket. Petrantoni munkája az összes Nespresso Boutique-ban is megjelenik, hiszen az üzletek kirakatát a híres bécsi Práter vidámparkban játszódó gyönyörű jelenetek díszítik majd.
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram