Friss
Üzlet
Új generáció
WineGuide
TOP100
Lounge
Főzz a Séffel!
Kisfaludy Program – Támogatás
Hirdetés
Hirdetés
Keresés:
Gépelje be amit keres, majd nyomja meg az “ENTER” gombot
Friss
Jobban érzi az ízeket az átlagnál?
SZERZŐ:
DiningGuide
2015. augusztus 27.
Egy genetikailag örökölt tulajdonságnak köszönhető az, hogy egyes embereknek több ízlelőbimbójuk van, így bizonyos ízeket sokkal erőteljesebbnek éreznek, sőt, olyat is érzékelnek, amit mások nem.
Hirdetés
Hirdetés
#
ízlelés
, #
Kishír
, #
SciShow
, #
tudomány
, #
videó
Tovább olvasok
Hirdetés
Ezeket olvastad már?
Friss
Az én konyhám, az én váram – avagy a konyha törvényei a séfeink szerint
Az én konyhám, az én váram – avagy a konyha törvényei a séfeink szerint
SZERZŐ:
Nagy Kamilla
Gourmet
Svájci sajtkörkép – Kantonokon átívelő ismertető az Alpokból
Svájci sajtkörkép – Kantonokon átívelő ismertető az Alpokból
SZERZŐ:
Király Márton
Új generáció
“A konyhában számomra a csapat legalább annyira fontos, mint az ételek” | Mogyorósi Donát, Platán Bisztró
“A konyhában számomra a csapat legalább annyira fontos, mint az ételek” | Mogyorósi Donát, Platán Bisztró
SZERZŐ:
Kertész Zsanett
1
2
3
…
2 176
Következő »
Hirdetés
Éttermek
Híd a múlt és a jövő között | Megújult a 21 A Magyar Vendéglő
Híd a múlt és a jövő között | Megújult a 21 A Magyar Vendéglő
SZERZŐ:
Kovács-Vass Réka
Friss
A paradicsompüré készítésének tudománya
A paradicsompüré készítésének tudománya
SZERZŐ:
DG
Főzz a Séffel!
Ceviche José Guerrero és az Umo konyhájából | Főzz a séffel!
Ceviche José Guerrero és az Umo konyhájából | Főzz a séffel!
SZERZŐ:
Kertész Zsanett
1
2
3
…
2 176
Következő »
Visit our Facebook
Visit our Instagram
e-mail:
[email protected]
© DINING GUIDE KFT. 2021. minden jog fenntartva
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram