Immár hagyományosan a cukrászda emeletén húsvéti vásárt rendeztek be.
Ilyenkor az emeleti kávézórészt alakítják át a pop-up eseményekre.
Az Augusztból nehéz egy-két édességgel távozni akkor is, ha célirányosan érkeztünk.
Az a bizonyos torta, amelynek egy zöldség a főszereplője: répatortát is kínálnak a húsvéti asztalokra.
Csokoládényulak, drazsék, gyümölcskenyerek is gazdagítják a húsvéti kínálatot.
Fürjtojás és tyúktojás.
Négy generációja szaktudása, szenvedélye, tökéletesített receptúrái minden sós és édes finomságban.
Koszorúba font kalácsot is kínálnak a húsvéti vásáron.
Több mint 150 éve az édesszájúak szolgálatában.
A húsvéti kosár eredetét a bibliai Mózes kosaráig vezetik vissza. Az egyik legszebb szimbólum, anyja úgy mentette meg a kis Mózes életét, hogy a szurokkal megkent kosarat a Nílus vizére tette.
Augusztné Szőcs Ibolya és Auguszt József irányítja az Augusztot jelenleg, és még a jövő zenéje, hogy három gyermekük, Olivér, Anna Apollónia és Antónia Abigél közül melyikük viszi tovább az üzletet.
„Az Auguszt családba születni nem kiváltság, hanem felelősség...”
Tovább olvasok:
7 idézet a ma 70. születésnapját ünneplő Auguszt József cukrásztól
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.