Hirdetés
Hirdetés

Az Olimpia bezárt, de Ádám Csaba máris Bernát Dániel séffel ad négykezes vacsorát a Szaletlyben

2022. február 10.
Most pótolhat, aki az Olimpia bezárásának hírére szeretett volna Ádám Csabánál enni – sőt, egyszerre két tehetséges séf fog remekelni a 3 órás vacsoraest alatt.
Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt már sugalmazta a Szaletly, hogy kit lát vendégül Bernát Dániel séf a zuglói étterem konyháján, ma pedig meg is hirdették a négykezes estet.

A tavalyi és idén év eleji étterembezárások (Fricska Gastropub, Csalogány26, Papok Borzója, a volt Márga Bisztró) közül a legnagyobb visszhangot az Olimpia búcsúja jelentette. Az étterem szíve és lelke, üzemeltetője és séfje, Ádám Csaba most a Szaletlyben tűnik fel egy négykezes fine dining vacsora erejéig.

Fotó: Szaletly

A Szaletlytől nem is olyan messze, a Keleti pályaudvar közelében működött az Olimpia, szakmailag pedig még sokkal közelebb áll egymáshoz Bernát Dániel és Ádám Csaba.

„A kezdetek óta figyelemmel kísérem a Szaletly működését. Bernát Dani barátom és kollégám csodálatos konyhát épített fel (csak irigykedni tudok), ami tökéletesen illik a mai köntösbe bújtatott polgári stílusú vendéglőhöz. Most, teljes valójában látva hatalmas elismerés a tulajdonosoknak a kellemes hangulatú enteriőrért, mindig szívesen térek be a Szaletlybe” – méltatta az éttermet Ádám Csaba.

Fotó: Szaletly

„Szerencsére olyan séfkollégáim vannak, akikkel napi szinten tartjuk a kapcsolatot,inspiráljuk és segítjük egymást. Ilyen jóbarátom Ádám Csaba, akit méltán nevezhetek a hazai gasztronómia egyik meghatározó alakjának. Szakmaszeretete és tisztelete az alapanyagokhoz számomra is példamutató. Örömömre szolgál, hogy elvállalta a felkérésemet. Izgalmas és reméljük feledhetetlen estével készülünk a Szaletly vendégei számára” – ajánlja magukat Bernát Dániel séf.

Újhold vacsoraest ázsiai ihletéssel

• köszönőfalat, karfiol, kókusz joghurt, mizuna, briós
• yakitori shitake gomba, mitchuba grenoláta, burgonya hab
• pirított kacsaszív, velő, ponzu, pirított knédli, szárzeller salsa
• mangalica pho, köményes udon tészta, fürjtojás, császárhús
• wasabi sorbet, gyömbér és citrom
• lassan sült marha steak, grill zeller, yuzu
• matchatea krémes marinált grapefruit, erdeimézes karamell
• petit four

A menü ára: 19 990 Ft
Időpont: 2022. február24. 19:00
Várható időtartam: 3 óra
Limitált férőhely: 34 fő
Online foglalás esetén kérik a megjegyzésbe írni: Újhold

Az étterem elérhetőségei: weboldal, Facebook, telefonszám: +36 30 939 3932

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram