A napokban a Falsaff teszten érte el a maximálisan megszerezhető 100 pontból a 100-at, tehát nem csak, hogy legjobb, de mondhatni, hibamentesen a legjobb az osztrák éttermek között.
„Sokkal stabilabb, több benne a kreativitás és az innováció, mint bármelyik másik ausztriai étteremben”- nyilatkozta Wolfgang Rosam, a Falsaff vezetője. 2016-ban a Falsaff fő szempontja volt pontozáskor, hogy a vendégek teljes körű élményben részesüljenek. „Ez már rég nem kizárólagosan a tányér megjelenéséről szól. Amellett, hogy tökéletes a konyha, barátságos a kiszolgálás, és van az étteremnek egy különleges hangulata” – jegyezte meg Rosam a sajtótájékoztatón.
A legnagyobb meglepetés a tesztelőket Burgenlandban érte. Az Alain Weissgerber és Barbara Eselböck által vezetett népszerű, Taubenkobelt leváltotta a Max Stiegl által irányított Gut Purbach.
De természetesen ez a lista sem feledkezett meg a legjobb séfekről és az életműdíjakról sem, amelyek itt olvashatók.