Hirdetés
Hirdetés

Újabb jótékonysági estet szervez Sárközi Ákos, Földi László és az újonnan társult Bóza Roland meghívott séfek bevonásával

SZERZŐ: DG
2024. január 15.
A Pavillon de Parisban tartott jótékonysági est sikere után Földi László és Sárközi Ákos a Konyhafőnök tv műsor korábbi résztvevőivel karöltve újabb eseményre készül. Az rendezvényt ezúttal is a Pavillon de Paris szakácsa és műszakvezetője, Földi László szervezi. A vacsorából befolyt teljes összeget rászoruló családok segítésére fordítják.
Hirdetés

Az 5+2 fogásos vacsora menüjéről Sárközi Ákos és Földi László mellett Bóza Roland, a Konyhafőnök 8. évadának nyertese, Rábai Roxána, a Mestercukrász nyertese, Nagy Dániel, a Konyhafőnök korábbi játékosa és Molnár Dávid, a Rézkakas Bisztró séfje gondoskodnak. 

Földi László

A február 2-ai jótékonysági est teljes bevétele rászoruló családokhoz kerül élelmiszerek, ruhák és egyéb mindennapi élethez szükséges tárgyak formájában. Az estet szervező Földi László és a menüt összeállító csapat tagjai egy alapítvány segítségével szeretnék kiválasztani azokat a családokat, akikhez a csomagok kerülnek, amelyeket majd személyesen szeretnének elvinni nekik.

“A múltkori rendezvényünk nagyon jól sikerült és a befolyt összeg remek helyre került az Autistic Art Alapítványnál.

De azt gondolom, hogy nem csak Karácsony tájékán kell jótékonykodni, mindig van valaki, akin lehet segíteni. Ezúttal szeretnék jobban involválódni a folyamatban és személyesen elmenni a rászorulókhoz” – mondta Földi László.  

Az eseménynek Fodor Eszter Dalma jóvoltából a Király utcai Table privát étterem ad otthont. A rendezvény támogatói között szerepel Varsányi Ferenc, a Hotsy Totsy koktélbár társtulajdonosa is.

TABLE Suite Restaurant & Event Space

Az esemény helyszíne:  TABLE Suite Restaurant & Event Space, cím: 1077. Budapest, Király u. 53. 

Időpontja: 2024 Február 2. 18:00 

 

Program:

18:00 Érkezés

19:00 Köszöntő

20:00 Az 5+2 fogásos vacsora kezdete

22:00 Koktélparti

A menü

Menü: 

Amuse Bouche

Előétel: Ceviche, wakame, mango

Leves: Jing-Jang

Főétel I: Kardhal, beluga lencse, zeller, levendula, beurre blanc

Főétel II: Bárányborda, burgonya, szarvasgomba, menta, karamell, jus

Desszert: Mangó, koriander, tökmag, méz

 

A menü 29.900 forintba kerül, szervízdíjat nem számolnak fel. A teljes befolyt összeget rászoruló családok segítésére fordítják.

 

Asztalfoglalás:

[email protected]

+3630/941-53-35 Fodor Eszter

 

Képek: Table

 

Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram