Hirdetés
Hirdetés

Te kit tartasz a legjobbnak?

SZERZŐ: DiningGuide
2015. február 26.
A Hennessy-Dining Guide Év Étterme Díjat és a Dining Guide Street Food Díjat a szakma zsűri ítéli oda, de a közönség, TI sem maradhattok ki a „játékból”. Facebook alkalmazásunk segítségével megszavazhatjátok kedvenceiket és felállíthatjátok a saját sorrendeteket.
Hirdetés

Hogy legyen miből válogatni és ne csak a vakvilágba lövöldözni, közzétesszük az általunk legjobbnak tartott harminc étterem nevét és persze a street food helyekkel sem maradunk adósok, itt is van 30 kiszemeltünk.

[tw-divider][/tw-divider]Nem ez az első alkalom, hogy kikérjük a véleményeteket. A korábbi, Vidék Legnépszerűbb Étterme és a Budapest Legnépszerűbb Étterme kategóriáknak köszönhetően lett díjazott a korábbi gálákon az encsi Anyukám Mondta, a balatonszemesi Kistücsök, a Rosenstein illetve a MÁK.

[tw-divider][/tw-divider]A közönség, TI rájuk szavazhattok egy facebook alkalmazás segítségével, amit itt találtok. A szavazás végeredménye megmutatja majd, mi a ti top 10-etek.
Fontos, március 16-ig x-elheted be a rubrikákat. Azért is érdemes észben tartani ezeket a dátumokat, mert a szavazók között kisorsolunk egy két személyre szóló jegyet a gálára, ahol ott lesz a hazai gasztroélet színe-java. Lehet elmerülni a bugyorban.
Kattints ide!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram