Hirdetés
Hirdetés

Szünet utáni visszatérők: Újra nyitva a Pesti Burger és a Chouchou!

SZERZŐ: DiningGuide
2019. november 4.
Két jó hely nyitott újra az elmúlt hetekben, üdv újra a grundon Pesti Burger és Bár és Chouchou!
Hirdetés

Ha egy szeretett hely ideiglenes szünetre vonul, egy kicsit mindig izgul a vendégkör, hogy mikor kerül ki újra a nyitva tábla az ajtajára. Két, a maga stílusában igazi kedvenc nyitott újra az elmúlt hetekben, úgyhogy ismét sütire, burgerre fel!

A Tűzoltó utcában újjászületett Pesti Burger és Bár július elseje óta tartott zárva. Az udvarban zajló építési munkálatok ellehetetlenítették a működést, de október 24-e óta újra várja a gourmet hamburgerre vágyókat Háda Imre és Noszlopy Edina. Egy füstölt húsos, baconös, camembert-es, grillezett almás, zöldborspürés burgerrel dörrentették be újra az üzletet a masszív rajongótábor legnagyobb örömére. Elérhetőségük itt.

Az említett burger és nyitott ajtó @Pesti Burger és Bár Facebook

Lipócia visszavár: Chouchou

Májustól októberig áttette székhelyét Budára, a Czakó Kertbe a szeretett újhullámos cukrászda, a Chouchou. Új műhelyet állítottak fel a Duna másik oldalán, és a termelés nem állt le. Megsokasodtak a helyek a városban, ahol Chouchou-desszertek kóstolhatók: a Czakó Kerten kívül a Gerlóczy Caféban, az Espresso Embassyben, az Ébresztőben,Budapest Baristasban, By Beans Coffeeban, a Mantra Specialty Coffee Barban, a Brew Brothersben, a Budaörsi Halpiacon és a Maminti Kuckoban.

Október 11-től viszont újra üzemel a Hegedűs Gyula utcai kis butikcukrászda, úgyhogy nem maradtunk az (eredeti) Chouchou nélkül sem. Ugyanakkor érdemes ide tudatosan érkezni, mert a jövőben hét két napján fognak nyitva tartani: pénteken déltől 18.30-ig, szombaton déltől 17 óráig. Elérhetőségük itt.

Narancsvirágos millefeuille @Chouchou Facebook
Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram