Hirdetés
Hirdetés

Pamela Anderson vegán pop-up éttermet nyitott a francia riviérán

2017. július 11.
80 euróért kóstolhatjuk Pamela Anderson háromfogásos vegán menüjét, amiért még az óceánt sem kell átszelnünk. A Saint-Tropez melletti Ramatuelle-ben nyílt meg múlt héten a La Table du Marché by Pamela. Az ötvenéves modell-színésznőről már jó ideje tudni lehet, hogy vegetariánius (talán időközben már vegán is lett?) és állatvédő aktivista, a PETA kampányaiban is többször feltűnt […]
Hirdetés

80 euróért kóstolhatjuk Pamela Anderson háromfogásos vegán menüjét, amiért még az óceánt sem kell átszelnünk. A Saint-Tropez melletti Ramatuelle-ben nyílt meg múlt héten a La Table du Marché by Pamela.
Az ötvenéves modell-színésznőről már jó ideje tudni lehet, hogy vegetariánius (talán időközben már vegán is lett?) és állatvédő aktivista, a PETA kampányaiban is többször feltűnt már. A hírek szerint Christophe Leroy séffel együtt alkották meg azt a teljesen vegán, azaz mindenféle állati eredetű alapanyagtól mentes menüt, amelyet 50 napon át lehet megkóstolni a francia riviérán.

La Table du Marché Facebook


Többek között paradicsomtatárt gojibogyóval, petit farcis-t (töltött zöldségek), spárgarizottót és vegán burgert találunk a zöldségekben dúskáló étlapon.
Itt olvasható a menü és foglalhatunk asztalt a pop-up étterembe, amely minden este három időpontban várja a vendégeket este 6-tól éjjel 1 óráig.

La Table du Marché Facebook

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram