Hirdetés
Hirdetés

Otthoni ízek karácsonyra, ahogyan nekünk sosem sikerülne: a St. Andreából!

2019. december 3.
Aki idén úgy döntene, hogy a szeretet ünnepén önmagának is tenne egy szívességet, kezdheti akár a konyhában is. Pontosabban már végzett is a konyhában, ha egy jó étterem karácsonyi menüjét viszi haza. És megsúgjuk: aki a St. Andreába megy december 23-án a korábban megrendelt ünnepi ételekért, ajándék pezsgővel és borfalatokkal várják az étterem munkatársai. 

Hirdetés

A St. Andrea Étterem (Dining Guide 2019 top 10-es étterem: 91 ponttal a 8. helyen), azon belül is Barna Ádám séf stílusától a legkevésbé sem állnak távol az otthoni ízek. Persze amikor egy gourmet étterem házias ételeiről beszélünk, abban mindig van egy kis kikacsintás. Amikor egy topséf készít pörköltet vagy gulyást, a keze alatt ezerszer kóstolt ételek születnek újjá, megidézve a jól ismert-szeretett ízek emlékét, mégis új zöngékkel, a profiktól elvárható ízmélységgel és kifinomultsággal újraalkotva azt.

Barna Ádám feketeöves a műfajban,

az elmúlt években egyre tudatosabban fordul az otthonokban is gyakran készített magyar klasszikusok felé. Az új étlapon kocsonya, libaleves, csabai lángolt kolbásszal készült krumplifőzelék és mákos guba jelzik az utat – senki ne gondoljon azonban snassz ételekre az egyszerűen hangzó elnevezések alatt.

"Az a célom, hogy jó ízű ételeket tegyek az asztalra, és elégedett vendégek távozzanak. Balogh László cukrász adott egy interjút a Dining Guide-nak, amiben azt mondta, hogy ő finom süteményeket akar készíteni, és nem a vendégeket meghökkenteni. Ezzel nagyon egyet tudok érteni. Nekem sem azon jár az eszem, hogy minél eszementebb dolgokat találjak ki és párosítsak össze."

Eszementségről tehát szó nincs, sőt egy nagyon is racionális döntés lehet, ha akár csak az egyik karácsonyi étkezést bízzuk profikra, nekünk pedig csak annyi lesz a feladatunk, hogy szépen feltálaljuk otthon.

A St. Andrea Étterem ünnepi ajánlata következik!

Karácsonyi alapcsomag 2 főre (bőségesen)
Pontyhalászlé
Töltött káposzta
Diós és mákos bejgli
Az alapcsomag ára 15.000 Ft

További rendelhető ételek:
Kacsamáj zsírjában: 4.800 Ft
Extra adag töltött káposzta: 3.800 Ft
Pontyhalászlé: 5800 Ft

Itt lehet rendelést leadni!
A megrendelt ételek átvétele: december 23-án 11 óra és 17 óra között a St. Andrea Étteremben (Budapest V. kerület, Bajcsy-Zsilinszky út 78.)
Az étterem weboldala

Egy kis kedvcsináló a St. Andrea karácsonyi menüjéhez!

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram