Olyan fénylő csillagok, mint Joël Robuchon és Daniel Boulud is álmodott már fogásokat a felhők fölé, míg Alain Ducasse az első osztályon utazókat kényezteti a legjobb lounge-ban a párizsi Charles de Gaulle Repülőtéren.

Az Air France legújabb parnere Daniel Rose. Az amerikai Rose Párizsban elegáns, szezonalitásra építő éttermével, a Springgel szerezett hírnevet. New York Cityben pedig Michelin-csillaggal díjazták a tengerentúlon újraéledő francia konyha kinti képviselőjét, a szintén Rose nevéhez köthető Le Coucou-t. De hogy teljes legyen a sor, a patinás, 16. századi házban működő párizsi Chez La Vieille étterem és a La Bourse et la Vie nevű pékség is hozzá tartozik.

Rose Illinoisból származik, a párizsi Amerikai Egyetem befejezése után Lyonba utazott, és Paul Bocuse-nál tanult főzni. Hat év gyakorlati tapasztalatszerzés után nyitotta meg első éttermét. A Springbe nem csak az ételek, de a kivételes ízléssel válogatott francia borok miatt is szívesen jártak az emberek. Egyszerre nem sokan, mert csupán 16 vendégszékkel rendezték be.
„Megtisztelő, hogy az Air France engem választott partneréül. Ez a légitársaság repített Franciaországba 21 évvel ezelőtt, hogy itt kezdjem meg kulináris utazásomat, mely a mai napig tart. "
Az új menü szeptembertől lesz elérhető az Air France tengerentúli járatain, a Párizsból az Egyesült Államokba és Kanadába tartó gépek magasabb osztályain.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2023-ban.