Jó pár éve a szemünk előtt van, végig kísérhettük, hogyan jutott el a májusi Bocuse d'Or győzelemig. Most azonban saját maga avat be a történetébe. Íme 10 meglepő információ, amit elmesél a könyvben, és ez persze csak ízelítő.
- Kiskorában volt, hogy hetekig napi egy bögre kakaó volt a teljes fogyasztása
- Gyerekkorában vasárnaponként Kudlik Juli főzőműsorára ébredt
- A véletlenek különös egybeesése folytán az osztályfőnöke tanította meg csirkét kopasztani
- Csalárd fondorlattal jutott el Dél-Afrikába
- A csigafőzésről a Rózsaszín párducban hallott először
- Utazás előtt hamarabb van meg az éttermi foglalása, mint a repülőjegye
- A házukban a pincében is kaméleonok laknak
- A keméleonok nem kedvelik Széll Tamást
- Két éve 9000 Ft-ért vásárolt meg egy 1988-as, vintage Lego hidroplant
- Nagyon szereti a rendet
A könyvben Széll Tamás élet- és karriertörténetén kívül szerepelnek receptek (például a nagymamája házi krémese), tanácsok otthoni főzéshez, kis szótár a ma használatos gasztronómiai alapfogalmakhoz, valamint kaméleonok, halak, sőt, még kalózlegó is.
A könyvet a Kossuth Kiadó adta ki, bővebb információ ITT található.