Március 20. édesebb nem is lehetne. A Macaron napra a Paris Budapest étterem idén is számos különlegességgel érkezett. Jeremy Cayron, a Paris Budapest étterem francia séfje és cukrász csapata olyan újdonságokkal készült, mint a Macaron glacé vagy a paleo macaron, a Rákóczi túrós ízű macaronnal pedig megnyerte a szabadon választott ízkategória versenyét.
Az idei Macaron nap leghűsítőbb macaronja minden bizonnyal a Paris Budapest étterem bazsalikomos, oliva olajos málna sorbet, a „Macaron glacé”, amelyet á la minute, vagyis helyben elkészítve kínálnak. A savanykás málnás sorbet, mint egy pihe-puha felhő illeszkedik a két ízletes, bazsalikomos macaron ágyba.
Macaron Verseny eredmények
Szabadon választott ízkategória:
- 1. Rákóczi túrós íz
Paris Budapest Restaurant and Bar - 2. Mascarpone-bazsalikomos íz
Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest - 3. Citromos-bazsalikomos
Desszert.Neked
Csokoládés ízkategória:
- 1. Rózsavölgyi Csokoládé
- 2. Desszert.Neked (málnás csokoládé)
- 3. Bolka Bonbon