A Selfridges rooftopjának berendezést a tengerparti hangulat inspirálta, ami a nyüzsgő panorámával nagyvárosi hangulatot teremt. A dekoráció kék, sárgászöld és málna színben vibrál, és minden apró részletre kitér.

A szezonális Dior "riviéra", vagyis étterem és koktélbár érdekessége, hogy az étlapot a divatház állította össze: ez kis részben az Alto klasszikusait jelenti, nagyobb részben pedig a nagynevű divattervező, Christian Dior személyes kedvenc alapanyagait használták fel, hogy kortárs fogásokat alkothassanak. Monsieur Dior nagy gurmé hírében állt, a homár és az osztriga sem hiányozhatott az étrendjéből. Persze, nem ez a divatközpontú londoni pop-up az első gasztronómiával kapcsolatos Dior kezdeményezés, vessünk csak pillantást az 1972-es La Cuisine Cousu-Main szakácskönyvre, receptgyűjteményre, ami mára valódi divat- és gasztrotörténeti relikviává vált.

Már most, július végéig teltházas a foglalási rend, hiszen mind az ínyencek, mind a divatért rajongóknak szól. Mottóként egy, az említett receptgyűjteményben is megjelenő Dior mondatot emeltek ki:
"Az alapanyagok, melyeket főzéshez használunk, legyenek ugyanolyan nemesek, mint a tervezéshez használt kelmék."

A Dior at Alto menüjén megjelenik például a lobster roll Pachino paradicsommal, a cékla carpaccio rukkolával, parmezánnal és pisztáciával vagy tagliolini szicíliai vörös garnélával és kaviárral. A koktéllap elnevezései - Lady Dior, D-Lite, Dior Granville - a márka ikonikus darabjaira tesznek utalást. A tányérok pedig ahogy illik, szintén Christian Dior márkájúak, a lakberendezési kollekció darabjai.