Hirdetés
Hirdetés

Lélekmelengető ötlet Veszprémből: 19 forintos „gyógyleves" az egészségügyi dolgozóknak

2021. november 25.
SupPaa ötlet egy veszprémi ételbárból.
Hirdetés

Alig több mint egy hete nyitott meg Veszprém belvárosában a SupPaa leves- és tésztabár a korábbi Oli e Gino helyén.

Az ételbár pillanatok alatt berobbant a médiába egészségügyi alkalmazottaknak szánt akciójával, miután az ATV Híradója riportot készített Varga László tulajdonossal. Ajánlatuk szerint minden egészségügyi intézményben dolgozónak 19 forintért kínálnak húslevest.

„Arra gondoltunk, hogy jól jönne nekik egy meleg leves az ebédszünetükben, és mivel közel van a kórház, így gyakorlatilag akár át is tudnak jönni hozzánk” – mondta el az ATV híradójának a vendéglátó.

Képünk illusztráció.

„Szeretnénk kifejezni hálánkat azok felé az ápolók, mentősök, orvosok felé, akik a Covid-19 járvány negyedik hulláma idején is helytállnak."

December 15-ig hirdették meg az akciót, és az így értékesített levesekből befolyt – érthető módon nem magasra rugó – összegből a veszprémi kórház gyermekosztályára vásárolnak játékokat.

A leves- és tésztabár egy meghosszabbított kifőzdei nyitvatartással, minden hétköznap délelőtt 11 órától este 18 óráig vár.

A 19 forintos levesajánlat érvényesítéséhez egészségügyi igazolvány felmutatását kérik.

SupPaa

Cím: Veszprém, Egyetem utca 19.

Az ételbár Facebook-oldala itt elérhető.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram