Hirdetés
Hirdetés

A lenyomat – Széll Tamás tesztje a kétcsillagos La Peca étteremből

SZERZŐ: DiningGuide
2017. október 19.
a Tesztek rovat
támogatója a
Sajnos biztosan tudom, hogy ennyire tiszta és édes burgonyaízt, itthon ez idáig még sosem éreztem... Nem akar meghökkenteni, nem akar feltűnni, nem akar világmegváltani és nem akar futószalagon újabb és újabb ételeket gyártani kényszeresen. Biztos kézzel, intelligens módon nyúl a helyi gyökereihez és a terroir alapanyagaihoz. A mélységet keresi a kultúrájában, de rajta tartja szemét […]
Hirdetés

Sajnos biztosan tudom, hogy ennyire tiszta és édes burgonyaízt, itthon ez idáig még sosem éreztem...

Nem akar meghökkenteni, nem akar feltűnni, nem akar világmegváltani és nem akar futószalagon újabb és újabb ételeket gyártani kényszeresen.

Biztos kézzel, intelligens módon nyúl a helyi gyökereihez és a terroir alapanyagaihoz.
A mélységet keresi a kultúrájában, de rajta tartja szemét a világon, és emiatt abszolút friss a stílusa!
Két nappal később az olasz Bocuse d’Or zsűrijéből integet ki a lelátó első sorára felém. Mosolyog, köszönésképpen pedig bólint egyet. Ezzel a gesztussal lett kerek ez az éttermi élmény, és egyben tanulságos lecke is!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram