Hirdetés
Hirdetés

Kilenc étterem, ahol különleges kulináris élményben lehet részünk az év utolsó estéjén

SZERZŐ: DG
2023. december 19.
Fekete-fehér ételek, négy napos szilveszteri hosszú hétvége, grandiózus tizenöt fogásos menüsor és természetesen a kötelező champagne. Nyolc budapesti és egy vidéki éttermet ajánlunk, ahol igazán ünnepi módon búcsúzhatunk el 2023-tól és köszönthetjük az Új Esztendőt.
Hirdetés

Costes Downtown

Idén Szilveszterkor fekete-fehérbe borul a Costes Downtown vacsora menüje. A nyolc fogásos kóstoló menün a fekete és a fehér színek dominálnak: zebramintás ravioli homár cappucino-val, andalúz fokhagymaleves fekete vulkanikus sóval, fekete ceviche, illetve “Gargouillou” Ying-Yang verzióban. Az exkluzív eseményre fekete-fehér a dress code. A menüsor vegán verzióban is elérhető, ezt szükséges előre jelezni a foglalásnál.

A vacsora ára: A nyolc fogásos kóstoló menü 100.000 Ft/fő, a hat tételes borpárosítás 50.000 Ft-ba kerül. Asztalfoglaláskor 50.000 forint depozitot szükséges letenni.

 

Costes Downtown Asztalfoglalás


 

Salt

Tóth Szilárd Michelin-csillagos étterme grandiózus, mintegy tizenöt fogást tartalmazó menüsorral teszi fel a pontot a 2023-as évre. A degusztációs menü mellé exkluzív pezsgősort kínálnak igazán ünnepi tételekkel. A foglalás ára tartalmazza a három órás vacsorát, a nyolc tételből álló pezsgősort, vizet, szervízdíjat. A menü elérhető vegetáriánus és vegán verzióban is, amit foglaláskor jelezni szükséges. 

A vacsora ára:185 000 ft/fő, ami tartalmazza a tizenöt fogásos menüsort és a pezsgő válogatást. 

 

Salt Asztalfoglalás.


Kacsamáj, csicsóka, kávé a Borkonyhából – Fotó: Fekete Antonio @Facebook Borkonyha

Borkonyha

A Michelin-csillagos Borkonyhában Sárközi Ákos és Puskás Csaba head chef gondoskodnak az ünnepi év lezárásról.  Szilveszteri vacsorájukra 18:00 és 19:30 között lehet érkezni. A hat fogásos menüsoron kacsamáj, malaccsászár, marharavoilos káposztaleves, édesköménnyel és kaviárral kísért fogas is található többek között. A menü bor párosítást, aperitif-et, egy kávét és egy vizet is tartalmaz. Az étterem december 31-én 23:00-ig tart nyitva.

A vacsora ára 70.000 Ft/fő, amely tartalmazza a hat fogásos menüt, a borpárosítást, egy pohár aperitif-et, egy kávét és egy vizet. A foglalást az ár 50%-ának befizetésével lehet véglegesíteni.

 

Borkonyha Asztalfoglalás


 

Laurel

A Laurel idén is Champagne vacsorára invitálja az Új Évet ünneplőket, melynek menüsorát kifejezetten erre az egy alkalomra állították össze. Két különböző kóstoló menü választására van lehetőség, amelyek azonos fogásszámmal rendelkeznek; ezek közül az egyik teljesen vegán, semmilyen állati eredetű összetevőt nem tartalmaz. A húsos menün többek között olyan különleges fogásokat találunk, mint a szarvasgerinc, a tokhal vagy a bundás kaláccsal kísért véreshurka. A vegán menün szezonális zöldségételek és egyéb különlegességek, mint például tárkonnyal és feketegyökérrel kísért gyöngybab is szerepelnek. 

A vacsora ára: 145.000 Ft/fő, amely tartalmazza a tíz fogásos menüt és a champagne sort is. 

 

Laurel Asztalfoglalás


 

Costes 

A Rácz Jenő és Koppány Levente által irányított Ráday utcai Costes konyhája nyolc fogásos kulináris utazásra invitál emlékezetes évzáró estét ígérve. A menün többet között kacsamáj rocher, szopós malac porchetta, beluga kaviárral tálalt saibling is szerepel. Az ételeket nemzetközi tételekből álló borpárosítással kísérhetjük.

A menüsor ára: 200.000 Ft/ fő Az ár tartalmazza a nyolc fogásos menüsort, a nemzetközi Prestige borpárosítást, a welcome drink-et, valamint a korlátlan víz, kávé-és tea fogyasztást.

 

Costes Asztalfoglalás


 

Stand 25 

Marhatatár, kacsamáj terrine, tengeri süllő, pirított burgonyás nudli Széll Tamás és Szulló Szabina Bib Gourmand minősítésű étterme három, illetve négy fogásos menüvel várja a vendégeket Szilveszter estéjén. Amennyiben a három fogásos menüt választjuk 17:30-kor vagy 18:00 tudunk érkezni, a vacsora pedig 20:00-ig tart. A négy fogásos menü választása esetében a vacsora 20:30-kor, 21:00-kor vagy 22:00 kezdődhet és a 0:30-ig tart. Az egyes fogások rendelésénél több tétel közül is választhatunk. 

A három fogásos vacsora ára 34.500 Ft/fő, a négy fogásos menü ára: 39.500 Ft/fő, ami egy pohár champagne-t, korlátlan víz és egy csésze kávé/tea fogyasztását foglalja magában. A menü ára fogásonként egy étel fogyasztását teszi lehetővé.                       

 

Stand 25 Asztalfoglalás


 

Noon & Lua Resort

A Michelin-ajánlott balatonfüredi Noon étterem a Lua Resort-tal közös Casino Royal tematikájú négynapos, három estés szilveszteri hosszú hétvégével ünnepli az Új Év érkezését december 29 és január 1 között. A csomagajánlat két gyertyafényes, illetve egy szilveszteri gála vacsorát tartalmaz, emellett többek között wellness használatot, sztárfellépőket és revüműsorokat is magában foglal.
A csomagajánlatok 645.000 forinttól indulnak.

 

Noon & Lua foglalás


 

Essência 

A magyar-portugál Essência csapata december 31-én hét fogásos menüsorral készül, amelyen olyan különlegességek találhatóak, mint a gomba tartelette, a langusztin, a rombuszhal vagy a zellerrel és tormával kísért őz. 

A vacsora ára: a hét fogásos menü 104 900 Ft/fő, alkoholmentes párosítással 129 900 Ft/fő, bor párosítással 156 900 Ft/fő.

 

Essência Asztalfoglalás


Rumour

A Rumour by Rácz Jenő felejthetetlen szilveszteri vacsorát ígér, amelyet a séfasztalnál fogyaszthatunk el. A vacsorára két turnusban érkezhetünk, az első ültetés 18:10-20.30-ig tart, ahol egy hatfogásos kóstoló menüt ehetünk végig. A második ültetés 21:00-kor kezdődik, ahol Rácz Jenő séf tíz fogásos menüjét lehet kóstolni. Mindkét menüsor kérhető champagne vagy alkoholmentes ital párosítással.

A menüsor ára: Az első ültetés hat fogásos kóstoló menüje champagne párosítással 120 000 Ft/fő, hat fogásos kóstoló menü alkoholmentes ital párosítással  95 000 Ft/fő. Depozit: 50 000 Ft

A második ültetés tíz fogásos kóstoló menüje champagne párosítással - 195 000 Ft/fő, alkoholmentes ital párosítással - 150 000 Ft/fő. Depozit: 100 000 Ft

 

Rumour Asztalfoglalás

 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram