Hirdetés
Hirdetés

A jövő borai: organikus borok kóstolója ma a Gozsduban

SZERZŐ: DiningGuide
2017. március 1.
Nyolc borász, legalább 16 tétel: ma este hat órakor másodszor szippanthat magába az organikus borok világa – Budapest belvárosának legközepén. Az öt ifjú magyar borász mellett három vendég Ausztriából érkezik. A kóstolás mellett egy igazán aktuális téma lesz napirenden, az organikusan művelt szőlőből készült boroké.Mik az organikus gazdálkodásra való átállás előnyei, nehézségei, lehetőségei?Mitől előremutató ez […]
Hirdetés


Nyolc borász, legalább 16 tétel: ma este hat órakor másodszor szippanthat magába az organikus borok világa – Budapest belvárosának legközepén. Az öt ifjú magyar borász mellett három vendég Ausztriából érkezik.

A kóstolás mellett egy igazán aktuális téma lesz napirenden, az organikusan művelt szőlőből készült boroké.Mik az organikus gazdálkodásra való átállás előnyei, nehézségei, lehetőségei?Mitől előremutató ez az eljárás és különlegesek ezek a borok?
A házigazda, Kamocsay Ákos az alábbi három tételt mutatja be három osztrák organikus szőlészettől:
Fritsch Riesling Wagram 2015
Jurtschitsch Grüner Veltliner Stein 2015
Feiler Blaufränkisch Umriss 2013

Juniborászok:
Árvay Angelika
Demeter Endre
Gere Andrea
Hernyák Tomi
Kis Tamás
Pfneiszl Katrin (A)
Franz Weninger (A)
Wille-Baumkauff Stefán (A)
Időpont: 2017. március 1., szerda 18-tól 20 óráig
Helyszín: VI. Budapest, Király utca 13., Gozsdu Udvar
Belépő: 3000 Ft + 500 Ft pohárletét (távozáskor visszaváltható)
A bevételből, mint minden évben a Junibor Egyesületet támogatjuk.
Itt lehet csatlakozni virtuálisan, a DiVino Gozsduban pedig teljes valónkban!
 

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram