Az élen a verseny házigazdája, Franciaország, második helyen Szingapúr, a harmadik helyen Luxemburg csapata végzett.
A franciák és a szingapúriak felkészültségéhez nem fért kétség, a verseny berkein belül szintén nagy esélyesnek tartott Amerikai Egyesült Államok ezennel szintén nem állhatott dobogóra.
A magyar csapat teljesítményével mind az őket foglalkoztató és a versenyen is indító cateringcégük, az Albatros Party Service, mind a kinti szurkolók nagyon elégedettek voltak. Az egyelőre nem megerősített, kinti információk szerint a pontszámok alapján 5. vagy vagy 6. helyen végeztek a magyarok, de hivatalosan a pontszámok még nem tudhatók.
Ez volt a magyar catering csapat menüsora, illetve néhány képet is közlünk a versenyről. Gratulálunk a szerepléshez!
Kacsaleves filotésztával, belsőségekkel és zöldségekkel
Kacsatarte almával és “ecetkaviárral”
Kacsamájpaté forraltbor-zselével és paradicsom chutney-val
Kacsamell mogyoróval és hagymalekvárral
Pisztráng “garnélaszufléval” töltve, citrusos zsenge tökkel és édesburgonyával
Glasszírozott és töltött csontos sertéskaraj cromesquivel, paszternákkrémmel és marinált hagymával
Mangó-csokoládétorta
Csokoládés mangó mousse (kísérődesszert)
Mango szuflé csokoládéval
Lyonból jelentjük: A magyar catering csapat ma prezentálja a versenyételeket!