A Villa Rosa Boutiqie Hotel és Restaurant egy kis 11 szobás hotel és egy 50 fős étterem az Ady ligeten is túl. Mediterrán stílus, visszafogott, letisztult, hangulat a hotelben, és laza elegancia az étteremben, ahol a Rosinante-ból jól ismert Gál Zsolt, jobbján a Nu Bistro és az Onyx volt üdvöskéjével, Császár Andrással vár francia-magyar bisztrókonyhával.
Az étlapon olyan el nem évülő klasszikus is feltűnnek az éppen aktuális szezon kedvencei mellett, mint a titkos családi recept alapján készülő maceszleves, vagy a marhapofa-pörkölt pirított speclivel, illetve a túrógombóc, ami a megszokottól eltérő módon, nem is akármilyen meglepetéseket tartalmazó új köntösben kerül terítékre. A tulajdonosok nem titkolt célja, hogy a Villa Rosa a környéken lakók számára a vasárnapi családi ebédek, születésnapok vagy egyszerű üzleti ebédek esetén is egyértelmű választás legyen, azaz törzshely.