Hirdetés
Hirdetés

Bocuse szurkolói központ és gasztrofotó kiállítás a Belvárosi Piacon

SZERZŐ: DiningGuide
2016. április 25.
Május 10-11-én Budapesten zajlik a világ legrangosabb szakácsversenyének európai döntője. Rengeteg hazai és külföldi ínyenc várja az eseményt, akik nemcsak a helyszínen, a Hungexpo területén biztathatják a huszonnégy országból érkező séfeket. 
Hirdetés

A Hold utcai Belvárosi Piacon ugyanis ingyenesen látogatható Bocuse d’Or szurkolói központ létesül, ahol óriáskivetítővel, közösségi termelői piaccal, április 29-én nyíló magyar gasztrofotó kiállítással, élőzenével, vagyis igazi bulihangulattal várják a nagyközönséget szurkolni és szórakozni délelőttől éjfélig.
A népszerű gasztro- és delikát piac éttermei a tőlük megszokott izgalmas fogásokkal készülnek. Pelmenyi, pastrami, lángos, osztriga, steakek és kolbászok egyaránt szerepelnek a kínálatban, akárcsak a méretes rántott hús (és fül), grillezett tengeri ételek, sütemények, valamint a vendégtermelők portékái. Mindkét nap délután öt óráig tart a verseny élő közvetítése, utána pedig a Belvárosi Cigányzenekar bárzenéje, majd DJ gondoskodik a hangulatról éjszakába nyúlóan.
A Bocuse hivatalos after partyja is a Hold utcai csarnokban lesz május 11-én, ahol a versenyzőkkel is együtt lazíthat, koccinthat és kóstolhat a vendégsereg.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram