Hirdetés
Hirdetés

Barbecue csirkeszárnyak, oldalas és sült zöldségek a nyugalom szigetén – IIyen lett az The Club Avalon

SZERZŐ: Szász Eszter
2023. július 20.
Bajusz Gergely minden évben kitalál valamit, ami miatt garantáltan még többen felfigyelnek a miskolci Avalon Parkra.
Hirdetés

Néhány hónapja éppen az egyik éttermük esett át ráncfelvarráson, vagy inkább arculatváltáson. Bár a miskolci Avalon Resort & SPA Superiorban a legújabb gasztronómiai koncepció alapján új nevet és arculatot kapott  The Club Avalon a „nyugalom szigeteként” mutatkozik be, az észak-magyarországi szállodakomplexum gasztronómiai igazgatója sosem pihen, és ez így van jól. 

Bajusz Gergely / Fotó: Facebook

A fogásokért Gönczi Tamás executive séf és Szepesi Gábor corporate séf felelnek, ők dolgozták ki a szálloda másik egységének, az Avalon Ristorante-nak a gasztronómiai koncepcióját is. 

Szepesi Gábor és Gönczi Tamás

Mikor és miért határozták el, hogy az Avalon Grill & Gourmet helyébe lépjen a The Club?

A The Club – mint új név – megjelenésében az épület arculatának innovációja is fontos szerepet játszott. Az étterem kisebb belsőépítészeti átalakításon esett át, így kézenfekvő volt, hogy a megújult épülethez az egész arculat innovatív átalakítására is szükség van. A legfőbb célunk az volt, hogy mind a Resort vendégei, mind az ország bármely részéről érkezők számára még vonzóbb legyen, és felkeltse a figyelmet, és a gasztronómiai élvezeten túl egyedi élményt nyújtson. Nemcsak az épület külső megjelenése lett új, hanem a logó, a weboldal, a menük, a dekoráció és más vizuális elemek is.

The Club Avalon / Fotó: Facebook

Miben különbözik az itteni választék attól, ami az Avalon Ristorante-ban elérhető?

Az ételválaszték terén a The Club valóban új színfoltot jelent. Az étlapon olyan fogások szerepelnek, amelyek garantáltan elvarázsolják a vendégeinket.

A fókuszt a barbecue, a smoker és a grill technológiákra helyezzük. Az ételeket e technológiák használata teszi igazán különlegessé. Kóstolhatnak füstös és ropogós barbecue csirkeszárnyat vagy padlizsánkrémet, amelyekben az ízek különleges harmóniái egyesülnek. A vegetáriánusokra és vegánokra is gondoltunk, a The Club őket sem hagyja cserben! Friss és grillezett zöldségfélékkel készülünk, amelyek ízvilágát a sütési technológia tovább fokozza.

Fotó: Facebook

Hogyan határozná meg az étterem stílusát? 

A The Club étterem stílusa olyan, ami minden ízlést kielégít. A jókedv és a vidámság az elsődleges, a hely tele van energiával. A dizájnnal is ezt sugalljuk, amely laza és trendi. Az enteriőr modern és stílusos, de egyben barátságos és csábító is. 

A stílus azonban nem csak a külső megjelenésre fókuszál: az egész étkezési élményt áthatja. A füstös ízek, a ropogós textúrák és az intenzív ízorgiák együttese mind-mind garantálják, hogy az étkezés egy igazi ünnep legyen. 

Milyen közönséget várnak az étterembe? 

Olyan vendégeket, akik szeretik a jó hangulatot, a különleges ízeket és a vidám élményeket. Élvezik a füstös és pikáns aromákat, valamint szeretnek különleges ételeket kipróbálni, ők nagy valószínűséggel gyakran visszatérő vendégekké válnak.  Akik szeretik a friss és grillezett zöldségeket, és egyedi vegetáriánus ételeket keresnek, szintén értékelni fogják a The Club menüjét.

The Club Avalon / Fotó: Facebook

Mire utal a szlogen, a „nyugalom szigete”?

A „nyugalom szigete” a The Club étteremben a vendégeknek nyújtott kikapcsolódásra és pihenésre utal. Annak ellenére, hogy az étterem vidám és pezsgő hangulatú, a „nyugalom szigete” kifejezés azt sugallhatja, hogy a The Club olyan hely, ahol a vendégek megtalálhatják a békét és a nyugalmat, ahol tökéletesen kikapcsolhatnak, miközben élvezik az ínycsiklandó ételeket, és átadhatják magukat a pihenésnek, a jó ételnek és a kellemes hangulatnak.

Miben különbözik egy street food helytől, miben emelkedik ki, mi az erőssége?

A The Club étterem jóval több, mint egy tipikus street food hely. Nem csak az ezekre a helyekre jellemző ételkínálatot nyújtja, hanem egyedi, különleges és minőségi fogásokat is. Szándékunk szerint nem csak az ízletes ételek miatt vonzó, hanem azért is, mert kellemes és barátságos légkörben lehet ezeket elfogyasztani. Ez a hely sokszínű ételválasztékot kínál, amely kielégíti a különféle ízléseket és étkezési preferenciákat, magas színvonalú szolgáltatást nyújt a vendégek számára.

Fotó: Facebook

Melyik a legnépszerűbb fogásuk?

Többet is kiemelnék, ráadásul mindegyik más stílust képvisel, ami az étterem egyik sajátossága is. A BBQ csirkeszárnyak, ázsiai húsleves, THE CLUB burger hasábburgonyával, BBQ sertésoldalas céklás káposztasalátával és cheddar sajttal jelenleg a legnépszerűbb ételek a vendégeink körében. Ha pedig valaki desszertre vágyik, akkor kihagyhatatlan fogás a híres Avalon krémesünk. Ez a desszert igazi különlegesség, amely garantáltan mindenkit ámulatba ejt. Állítólag nálunk kóstolható Magyarország legjobb és legszebb Opera szelete is. Ez a desszert is igazi ínyencség, amit egyszerűen imádni fog mindenki.

Tovább olvasok:

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram