Friss
Üzlet
Új generáció
WineGuide
TOP100
Lounge
Főzz a Séffel!
Kisfaludy Program – Támogatás
Hirdetés
Hirdetés
Keresés:
Gépelje be amit keres, majd nyomja meg az “ENTER” gombot
Friss
Az iPad, mint tányér
SZERZŐ:
DiningGuide
2017. január 6.
San Francisco 3 Michelin csillagos luxusétterme, a Quince azzal hallatott magáról december végén, hogy iPadeken tálaltak szarvasgombás fogásokat. Az Apple-alkalmatosságok tányérként funkcionáltak. A kommentelőket azonban nehéz lenyűgözni.
Hirdetés
Hirdetés
#
IPad
, #
Kishír
, #
Michelin
Tovább olvasok
Hirdetés
Ezeket olvastad már?
Friss
Szőlők, dinnyék, Naptojások | Luxusgyümölcs Japánból
Szőlők, dinnyék, Naptojások | Luxusgyümölcs Japánból
SZERZŐ:
Király Márton
Friss
Az én konyhám, az én váram – avagy a konyha törvényei a séfeink szerint
Az én konyhám, az én váram – avagy a konyha törvényei a séfeink szerint
SZERZŐ:
Nagy Kamilla
Gourmet
Svájci sajtkörkép – Kantonokon átívelő ismertető az Alpokból
Svájci sajtkörkép – Kantonokon átívelő ismertető az Alpokból
SZERZŐ:
Király Márton
1
2
3
…
2 176
Következő »
Hirdetés
Új generáció
“A konyhában számomra a csapat legalább annyira fontos, mint az ételek” | Mogyorósi Donát, Platán Bisztró
“A konyhában számomra a csapat legalább annyira fontos, mint az ételek” | Mogyorósi Donát, Platán Bisztró
SZERZŐ:
Kertész Zsanett
Éttermek
Híd a múlt és a jövő között | Megújult a 21 A Magyar Vendéglő
Híd a múlt és a jövő között | Megújult a 21 A Magyar Vendéglő
SZERZŐ:
Kovács-Vass Réka
Friss
A paradicsompüré készítésének tudománya
A paradicsompüré készítésének tudománya
SZERZŐ:
DG
1
2
3
…
2 176
Következő »
Visit our Facebook
Visit our Instagram
e-mail:
[email protected]
© DINING GUIDE KFT. 2021. minden jog fenntartva
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin
facebook
pinterest
youtube
rss
twitter
instagram
facebook-blank
rss-blank
linkedin-blank
pinterest
youtube
twitter
instagram