Hirdetés
Hirdetés

A KIOSK és a Babel vállalja a munkát, de segítséget kérnek az élelmezéshez!

2022. március 13.
Hlatky-Schlichter Hubert étteremtulajdonos a Segítő Angyalok Alapítvány - Food Angels Hungary számára kéri az adományozók segítségét is.
Hirdetés

A nyitókép 2018 decemberében készült a Segítő Angyalok Alapítvány - Food Angels Hungary jótékonysági főzésén, fotó: Boldog Attila

A Segítő Angyalok Alapítvány - Food Angels Hungary munkássága évekkel ezelőttre nyúlik vissza. Legutóbb a pandémia első hullámában, 2020 tavaszán hallattak magukról, amikor napi több száz melegétellel támogatták a munka nélkül maradt vendéglátásban dolgozókat.

Balra középen Szentesi Éva író, mellette Hlatky-Schlichter Hubert és a segítők 2018 decemberében / Fotó: Boldog Attila, Segítő Angyalok Alapítvány - Food Angels Hungary

Most a szomszédos Ukrajnában zajló események hatására újra munkába lendült a food angels, azaz a budapesti KIOSK és a Michelin-csillagos Babel étterem csapata. A főzéshez és az ételek rászorulókhoz való eljuttatásához azonban segítséget kérnek.

Hatalmas a hátterünk és tele a szívünk! - üzenik a segítő szándékú embereknek.

Hlatky-Schlichter Hubert étteremtulajdonos szavait idézzük: „A KIOSK és a Babel Budapest csapata kitesz magáért, és ezúton is köszönöm a kollégáimnak az emberségüket. Az egész cég odateszi magát anyagilag is, de nem tudjuk finanszírozni egyedül, kérlek segítsen, akinek van lehetősége. Ha nem itt, akkor valami más módon segítse a háborúból menekülő nőket és gyerekeket!"

Saját erőből eddig napi 200 adag meleg ételt tudnak elkészíteni, de kezdenek kifogyni a tartalékaik. Minden más költség nélkül csak az alapanyag 200 ezer forint naponta: 2,5 euróra jön ki egy adag per fő.

Bővülő anyagi forrásokkal a KIOSK és Babel infrastruktúrájával naponta 1000 adag ételt is el tudnának készíteni.

Minden kisebb összegű adomány számít. Aki szeretne és tud, az alábbi úton segíthet.

Fotó: Segítő Angyalok Alapítvány - Food Angels Hungary

Fotó: Segítő Angyalok Alapítvány - Food Angels Hungary

Tovább olvasok:

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram