Fotók: Schumy Csaba
Eső előtt, eső után.
Kapunyitás előtt.
...és után.
A Dining Guide TOP100 Étteremkalauz szakmai főtanácsadója, Fausto Arrighi, a Michelin Guide Olaszország nyugalmazott igazgatója a színpadon.
Széll Tamás, Németh Balázs, a Porsche Hungária ügyvezető igazgatója és Szulló Szabina, a 2021-es Év Étterme Díj átadásakor. A STAND lett a rangsor első helyezettje is a pandémia utáni első gálán.
A STAND négyes.
Egy büszke Pesti István, a tatai Platán Gourmet és a 2021-es 3. helyezett étterem séfje a Dining Guide Az Év Vidéki Étterme Díjjal és Fausto Arrighivel.
A Johnnie Walker Életműdíjat idén harmadik alkalommal adtuk át: az elismerést László Árpád, a városligeti Robinson Étterem tulajdonosa érdemelte ki, és Gulyás Csaba, a Diageo Reserve márkanagykövete, párlatszakértője adta át.
Mede Ádám, a Laurel Budapest séfje a Kalumba Az Év Ifjú Séftehetsége Díj nyertese. A Laurel Étterem 9. helyezett az idei rangsorban.
A Dining Guide Floewater Fenntarthatósági Díját Tóth Szilárd, a SALT Budapest séfje Szabó Diánától a Floewater senior márkamenedzserétől vehette át. A SALT az országos rangsor 5. helyén végzett.
A Master Good Év Ígéretes Étterme Díját Bárány Péter adta át Szántó István séfnek. A világhírű étteremlánc első európai étterme, a Spago by Wolfgang Puck Budapest idén nyitott meg a Matild Palotában.
A Dining Guide az Unicum Barista az Év Szervizembere Díjat Bajusz Gergelynek, a miskolctapolcai Avalon Ristorante házigazdájának ítélte meg.
A Rosenstein Vendéglő idén duplázott: Rosenstein Róbert a Dining Guide Unicum Riserva Fair Play Díjat Balázs Pétertől, az Unicum senior márkamenedzserétől vehette át.
Rosenstein Tibornak a Törley Pezsgőpincészet Az Év Szerethető Étterme Díjat Gáncs Zoltán, a Törley Pezsgőpincészet gasztronómiai értékesítési menedzsere nyújtotta át.
Két Dudás egy gálán: Dudás Szilárd mögött Dudás Szabolcs, a XIXO Az Év Alternatív Vendéglátóhelye Díjat átadta Galántai György, a HELL Energy Magyarország kereskedelmi igazgatója.
Mihályi László, a váci Mihályi Patisserie cukrásza-tulajdonosa idén negyedik alkalommal vehette át az Év Cukrászdájának járó díjat.
Erdei János, a Pasztell Étterem séfje. Idén a dobgón végzett: az ország legjobbja lett a pesti gourmet étterem.
Rácz Jenő különleges koncepciójú fine dining étterme a negyedik helyen végzett, a Rumour by Rácz Jenő idén debütált a budapesti vendéglátásban.
A toplista 6. helyén a Textúra étterem végzett, Sárközi Ákos az étterem executive séfjeként vehette át a díjat, ezúttal nem a Michelin-csillagos Borkonyha nevében.
Kanász László, az Arany Kaviár séfje. Az ország egyik legrégebbi gourmet étterme óriásit javított idén.
Éva és Tiago Sabarigo, a budapesti Essência Restaurant tulajdonosai. Tiago Sabarigo korábban a Michelin-csillagos Costes Downtown meghatározó séfje volt.
Barna Ádám, az esztergomi Bistro42 étterembe átigazolt topséf. Idén a 11. helyen végzett.
Ismerős élethelyzetben Széll Tamás.
Pindroch Csaba színész, az est házigazdája.
Ernyey Béla színművész és Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa.
A STAND csapata.
Szini Béla vendéglátó üzletember és felesége, Tomán Szabina üzletasszony.
Gerendai Károly, a Rumor by Rácz Jenő, Lupa Beach, Szigligeti Várudvar tulajdonosa-társtulajdonosa, a Costes-csoport vezetője.
Sváby András médiaszemélyiség, az Ürömi Hütte tulajdonosa.
A Bestia: Wossala Rozina és kísérője.
Langer Gábor, a somlói Kreinbacher Birtok séfje.
Litkai Gergely, a Dumaszínház egyik alapítója.
Egy feltűnő jelenség, Lakator Márk stylist, volt éttermes.
Rácz Jenő és párja.
Csatasorban a top #1 csapata. STAND.
Szolgálatban a Spago.
Fekete-fehérben: Erdei János séf és munkatársai.
A Mihályi-féle legendás Dobos-desszertek, és a cukrász idén, a nyárra való tekintettel fagylalttal is készült.
Evés, ivás, kávézás.
Bringa is érkezett.
Gin nélkül manapság nem buli a buli.
Pindroch Csaba, az est házigazdája kávéval.
Sárközi Ákos kezéből egyenesen.
Előkészületben a Textúra.
Helló, Hungária.