A 2018-as Volkswagen-Dining Guide Étteremkalauzban értékeltük először Magyarország cukrászdáit, az idei kalauzban pedig úgyszintén szerepelt cukrászda szekció. E tesztelések eredményeit vettük alapul: 13 cukrászdát választottunk ki az ország legjobbjai közül – fővárosiakat és vidékieket egyaránt –, amelyek szabadon választott és a tesztelésre beküldött tortáit egy 9 tagú zsűrivel értékeltettük.
Hamarosan közöljük a kóstolások eredményeit, addig is előzetes kedvcsinálóként közöljük a zsűri névsorát:
Mihályi László (Mihályi Patisserie)
Kolonics Zoltán (Málna – The Pastry Shop)
Szulló Szabina (Stand, Stand25)
Lovász Zsolt (Textúra pastry-chef)
Szabadfi Szabolcs (Panificio il Basilico)
Rosenstein Tímea (Rosenstein Vendéglő)
Kovács Kristóf (Déryné Bisztró, tulajdonos)
Barna Ádám (St. Andrea Étterem és St. Andrea Skybar séf)
Herczeg Zoltán (a Dining Guide felelős kiadója)
A képen szereplő torta illusztráció.
A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.