A borok készítésében megnyilvánuló magas színvonalú szemléletet a Bisztró is tükrözi, mely különleges helyszínt kínál 50-80 fős rendezvények lebonyolítására. A környék gazdag vadállományára és a helyi, friss alapanyagokra építjük ételeinket, melyek könnyen értelmezhető, letisztult ízvilágot képviselnek.
A szekszárdi borvidék szívében található bisztró ételeiben a magyar gasztronómia alapjait ötvözik a francia konyha kifinomultságával, mely könnyen értelmezhető, gazdag ízeket eredményez. A vendégek elégedettségéhez a minőségi ételek mellett a készítésük során jelentkező tisztítási feladatok hatékony elvégzése is hozzájárul.
Mi a legnagyobb kihívás a konyhában?
Vendégeink elégedettségéhez elengedhetetlen az ételeink minősége és a szálkai vendégszeretet, ugyanakkor a gyorsaság és a hatékonyság alapvető fontosságú egy profi konyhában. Egy 80 fős rendezvényre készülve mindennek a kezem alá kell dolgoznia, hiszen az ételeknek frissen és időben kell a vendégek elé kerülnie, ezt pedig több tényező is befolyásolja.
Milyen szempontok szerint választ konyhahigiéniai termékeket?
Konyhafőnökként számomra a higiéniai termékeknél a 3 fő szempont a termékek minősége, költséghatékonysága és adagolhatósága. Például ha a konyhánkban kiömlik az olaj vagy a víz, fontos, hogy gyorsan és higiénikusan fel tudjuk takarítani, ugyanakkor gazdaságos legyen a termékek használata.