Hirdetés
Hirdetés

2 millió forintos felajánlással keresték fel szerkesztőségünket: 5 hazai kórházat támogat az anonim felajánló

SZERZŐ: DiningGuide
2021. március 28.
A Dining Guide egyik éttermi kapcsolata révén érkezett szerkesztőségünkhöz a felajánlás. Egy magánszemély keresett megfelelő módot arra, hogy az egészségügyben jelenleg heroikus munkát végző dolgozók számára 2 millió forintos összeget ajánljon fel, a kérése pedig az volt felénk, hogy segítsünk megszervezni és eljuttatni a kórházaknak.
Hirdetés

 A felajánló kérésére az adományozás anonim marad, de arra kértük, hogy ha név nélkül is, meséljen róla, milyen motivációk vezérelték.

„Tavaly tavasszal, amikor naponta néhány beteg veszítette el az életét koronavírus-fertőzésben, esténként tapsolással köszönte meg a lakosság az egészségügyben dolgozók munkáját. Ez kétségtelenül szép gesztusnak tartottam, de már akkor is volt egy hiányérzetem ezzel kapcsolatban.

Egy év telt el azóta, és most annyi áldozatot követel a járvány Magyarországon, mint eddig soha. Március 11-én ünnepeltük a fiam 18. születésnapját, nagyobb bezártságban, mint valaha, családi látogatások, összejövetelek nélkül. Bár sajnáltam, hogy idén így alakul a születésnapozás, belegondoltam, hogy mi a szerencsésekhez tartozunk, egészségesek vagyunk, és van munkánk. Mindegyikünk elkapta már a vírust, én például három hétig feküdtem miatta, de összesszégében eddig olcsón megúsztuk a járványt.

Hirdetés
Bízva abban, hogy a harmadik hullám jelenlegi tetőzése után már túlleszünk ezen az egészen, szerettem volna ezzel a felajánlással néhány örömteli pillanatot, jó érzést okozni a kórházi dolgozók számára.

Ehhez kértem a Dining Guide segítségét."

Megegyezésünk szerint a 2 millió forintos összeget élelmiszerre váltottuk a SPAR-élelmiszeráruházlánccal együttműködésben. A felajánlás keretében 5000 db vitaminszeletet, 12.500 db csokoládészeletet és 800 liter 100%-os narancslevet juttatunk el az egészségügyben dolgozók részére. A szállítmányok több fordulóban érkeznek öt hazai kórházba, ahol koronavírus-fertőzött betegeket ápolnak.

A szállítások lebonyolításában köszönjük a SPAR Magyarország segítségét.

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram