Világszínvonalú Champagne Est a Buddha-Bar Budapestben

SZERZŐ: DiningGuide
2016. december 2.
Ön is szeretne részt venni Magyarország legexkluzívabb champagne kóstolóján, igaz? A Buddha-Bar Budapest most meghívja önt is, hogy töltsön egy igazán pezsgő éjszakát a legkiválóbb champagne-ok társaságában, illetve vegyen részt a 6 mesterkurzus valamelyikén. December 8-án, 24 champagne ház remekeit kóstolhatja egy helyen, így a jókedv biztosan garantált!

Az ázsiai fúziós konyha hazai fellegvárában rendszeresen kerülnek megrendezésre olyan prémium események, mint az éttermi tematikus hetek, páratlan bor- és champagne kóstolók, így egyáltalán nem meglepő, hogy december 8-án a Buddha-Bar Budapest ismét ilyen különlegességet kínál.
Bár a szilveszteri mulatságoktól még hetekre vagyunk, ez ne gátoljon meg senkit abban, hogy ellátogasson hazánk eddigi legszínvonalasabb champagne rendezvényére. A mérce évek óta magasan van, s míg a tavalyi champagne esten a kiváltságosok egy vacsorát tölthettek el a Taittinger Champagne ház tulajdonosával, Clovis Taittingerrel, idén a rendezvényre ellátogatók további számos prémium champagne ház tulajdonosával és képviselőjével beszélgethetnek kötetlenül, miközben a champagne-ok Rolls Royce-ait kortyolhatják szakértők és természetesen laikusok társaságában.
Ragadjon hát poharat Ön is ezen a különleges csütörtök estén, hiszen talán soha nem lesz még egy ilyen alkalom, hogy egy helyen kóstolhatja az Alfred Gratien, Ayala, Billecart-Salmon, Bollinger, Bourdaire-Gallois, Brimoncourt, Charles Heidsieck, Duval-Leroy, E. Barnaut, G. H. Mumm, Gosset, Krug, Larmandier-Bernier, Laurent Perrier, Louis Roederer, Mandois, Nicolas-Feuilatte, Paul Bara, Piper-Heidsieck, Pol Roger, Pommery, Ruinart, Taittinger és Veuve Clicquot házak kiválóságait, melyek közül számos tétel Magyarországon kereskedelmi forgalomban csak limiáltan érhető el.
Az igazi rajongók számára pedig fantasztikus hírünk van! Mesterkurzusok formájában részletekbe menően ezen az estén Ön is mindent megtudhat a Bourdaire-Gallois, Brimoncourt, Duval-Leroy, Alfred Gratien, Krug és Taittinger Champagne házak külön erre az alkalomra kóstolásra kívánt champagne-jairól.
Koccintsunk együtt ezen az igazán pezsgő éjszakán a Buddha-Bar Budapestben!
További információ ITT!

Tovább olvasok
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram