Hirdetés
Hirdetés

Van kedvenc szakácskönyve? Bekerült a top 10-be?

SZERZŐ: DiningGuide
2015. október 29.
A 1000 Cookbooks nevű kezdeményezés a legjobb szakácskönyveket gyűjti össze, amit végül egy közösségi mozgalommá szeretnének alakítani, hogy mindenki megtalálja a saját ízlésének megfelelő könyveket és recepteket - persze a legjobbakat.
Hirdetés

A lista csak angolul is megjelent könyvekből áll, úgyhogy Zilahyt és társait itt nem találja, de így áll az első tíz szakácskönyv:

  1. Fergus Henderson: Nose to Tail Eating
  2. Julia Child: Mastering the Art of French Cooking
  3. Simon Hopkins, Lindsey Bareham: Roast Chicken & Other Stories
  4. Elizabeth David: French Provincial Cooking
  5. Marco Pierre White: White Heat
  6. Thomas Keller: The French Laundry Cookbook
  7. Larousse Gastronomique
  8. Judy Rogers: The Zuni Cafe Cookbook
  9. David Thompson: Thai Food
  10. Irma Starkhoff Rombauer, Marion Rombauer Becker: The Joy of Cooking

A listát top séfek, szakírók és kritikusok állították össze, itt lehet böngészni.

Hirdetés
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram