Van benne valami a Huszár Krisztián és csapata körüli állandó zsizsegésből, és talán még egy harcias tözsfőnököt is eszünkbe juttathat Zuzu.
Miután Huszár Krisztián komoly mélymerülést tett az ázsiai konyha világában, most új fejezetet indít. A 12. kerületi étteremben olyan ételek fognak felbukkanni a kollektív nemzeti tudatalattiból, mint az orjaleves, a fasírt, a körömpörkölt és az aranygaluska. Polgárpukkasztásból sem lesz hiány, ugyanis
nem káprázik a szemünk, ha majd milánói sertésbordát látunk az étlapon.
Hogy ezt a (némileg joggal) sokat támadott fogást miként fogja kivitelezni Huszár Krisztián 2018-ban, a volt Michelin-csillagos Tanti helyén nyíló Zuzuban – az mindenképpen megér egy misét. De egy ebédet legalábbis biztosan.
Apropó, ebéd. Igazán pazar nyitvatartással indul a Zuzu, a tervek szerint reggel 7-től este 10 óráig várják majd a vendégeket, avagy reggelit, ebédet és vacsorát is kínálnak majd. Kíváncsian várjuk, hogyan is fog kinézni (és ízleni) egy magyaros reggeli, Huszár elgondolásában. Nyitás hamarosan.