A tegnapi és mai napon lezajlott a világ legelismertebb szakácsbajnoksága, a Bocuse d'Or európai fordulója.
Komoly energiákat és rengeteg munkaórát tett a magyar csapat a mai szereplésbe. A versenyző 16 ország közül a
Veres István séf, Molnár Bence commis, Volenter István coach és Széll Tamás csapatelnök vezette magyar négyes a 9. helyen végzett – ezzel kijutott a 2021-es lyoni világdöntőre.

Az Európa-bajnokság dobogósai:
I. helyezett: Norvégia
II. helyezett: Dánia
III. helyezett: Svédország
A legjobb haltálnak járó különdíj Izlandé
A legjobb hústálnak járó különdíj Franciaországé
A legjobb commis-nak járó különdíj Finnországé
Gratulálunk a helytálláshoz és a szép teljesítményhez!
Az idei magyar versenytányérok:
Sült póréhagyma, karfiol, rókagomba, citromszósz – Ecetes uborka, citromfűvaj, édeskömény – Afrikai harcsa, tengeri moszat, tárkonyos burgonyapüré szerecsendióval – Puliszkakrém – Karalábé, juhtúró, parmezán és puliszka – Hagymaszósz

Brokkoli fenyő és citrom konfittal – “Puliszkatojás”: puliszkakrém, juhtúró, parmezán, puliszka – Kovászos kenyérrel, fekete trombitagombával, rókagombával és kucsmagombával töltött fürj – Kása fürjbelsőségekkel – Zeller, mogyoró- és gomba-crumble – Gombaszósz – Jus

A Dining Guide szerkesztőségének munkáját SAMSUNG okostelefonok segítik 2024-ben.