Hirdetés
Hirdetés

Több ezer hamburgerrel indul a Tuning Burger csapata a magyar-ukrán határhoz

2022. március 2.
Jövő hétfőn, március 7-én, több autót, köztük két food truckot indít el a budapesti Tuning Burger a beregsurányi és záhonyi magyar-ukrán határhoz. Több ezer hamburgerrel és édességgel megrakodva indulnak Budapestről.
Hirdetés

Erdélyi Róbert maximalizmua és embersége jól ismert vendéglátó körökben, tavaly nagyinterjúban mutattuk be olvasóinknak a Tuning Burger tulajdonosát. A hétfőn meghirdetett akciójukat követően egy partner is bejelentkezett, így a burgereken kívül más étel is kerül majd a kocsikba.

Alább olvasható Erdélyi Róbert és a Tuning Burger felhívása, amelyből kiemeltük a szakmai felhívást, valamint a civilekhez szólót is. Aki ugyanis egy utalással segítené a csapatot, ezen a bankszámlaszámon teheti meg:

A támogatásul küldött összegeket alapanyagra, üzemanyagra, szállásra költik.
Tóth Nikoletta 10408155-86766672-50881004


Szakmabeliek!

Ha olvassátok ezen posztom, és késztetést éreztek segíteni, szívesen leszervezek a szállástól elkezdve mindent, és ott hagyjuk a teljes eszközparkunkat, food truck autóinkat – bérmentesen természetesen. Neked "csak" az általad kínált ételt, illetve munkatársaid kell hoznod. A szállításban is tudunk segíteni.


Segíts, hogy segíthessünk!
Felhívás!

Mint sok más jóérzésű ember, teljes mértékben elítéljük a háborút és az ezzel járó szenvedést. Nem tehetünk mást, empátiát tanúsítva összefogni és a lehetőségeinkhez képest segíteni a szenvedőkön, legyen az egy ima vagy segítségnyújtás.
Egyeztetve a kollégákkal, családommal, barátaimmal mi is igyekszünk segíteni a lehetőségeinkhez mérten.
Jövő hétfőn, azaz március 7-én, elindul három vagy négy autónk, ebből kettő food truck, több ezer burgerrel-édességgel megrakodva a Beregsurányi és Záhonyi magyar-ukrán határhoz.

Hirdetés

Ott tábort verünk, és SEGÍTSÉGEDDEL! addig maradunk ameddig anyagi és emberi erőforrásaink engedik. Tervünk, hogy karitatív munkát végezve anyagi juttatás nélkül több ezer arra rászorulóknak készítünk naponta meleg ételt és italt burger-tea formájában. Rászoruló alatt az ottani önkéntesekre, határőrökre-rendőrökre, mentősökre, és nem utolsó sorban a háború elől menekültekre gondolok. A Magyar Máltai szeretetszolgálat már felajánlotta segítségét a szervezésben, autóink és munkatársaim elhelyezésben, ezúton is köszönöm nekik. Elmondásuk szerint a meleg étel a legnagyobb hiányosság jelen pillanatban az ottlévők számára.

Szakmabeliek!

Ha olvassátok ezen posztom és késztetést éreztek segíteni, szívesen leszervezek a szállástól elkezdve mindent, és otthagyjuk a teljes eszközparkunk, food truck autóink bérmentesen természetesen. Neked "csak" az általad kínált ételt, illetve munkatársaid kell hoznod. A szállításban is tudunk segíteni.

Amivel sokat segíthettek "kedveseim"!

ANYAGI hozzájárulással leginkább, és édesség adományokkal (melyet az Akácfa utcai Tuningba 11-18 h-ig leadhatsz), amit kiosztunk a burger mellé kicsiknek és nagyoknak. ANYAGI segítség nélkül pár napig tudnánk max. ott lenni. A két év pandémia után, talán nem kell ecsetelnem.
Amennyiben a helyszínen jársz és karitatív munkát végzel, szeretettel várunk egy burgerre.
A megosztásokat köszönöm!
Holnap egy újabb poszttal jelentkezem, mellékelve egy számlaszámot, addig is ha kérdésed van, vagy valamilyen formában segíteni tudsz, kérlek írj a [email protected] mail címre.
Köszönettel
Erdélyi Róbert
Tuning burger,
Beef Heaven by Tuning munkatársai.

"Amikor a szeretet hatalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ meg fogja ismeri a békét"
Jimi Hendrix

Tovább olvasok:
Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram