Hirdetés
Hirdetés

Találkozunk Massimo Bottura karanténkonyhájában!

SZERZŐ: DiningGuide
2020. március 18.
Nem is olyan rég még csodálkoztunk volna, ha az olasz séflegenda és sztár, Massimo Bottura így kezdi a főzővideóját: először is mossunk kezet! Másodszor pedig maradjunk egészségesek, és igyunk sok frissen préselt narancslevet! A kézmosás eddig magától értődő direktívája ma már egész más hangsúlyt kap, de lássuk, mivel állt elő a Maestro!
Hirdetés

Megtelt az online tér profiktól érkező tippekkel, receptekkel és persze önjelölt tanácsadókkal is a karantén idejére, de hogy a világ egyik legjobbjától vehetünk esténként ingyenes főzőleckéket, az még a legválságosabb időkben is örömre adhat okot. Maga Massimo Bottura egyébként fülig érő szájjal, hihetetlenül kedvesen navigál a konyhában

A nehéz időkben mindig felbukkanó és segítő Bottura is bejelentkezett Instagramon, mégpedig nem Olaszországból, hanem az Egyesült Államokból. Firenze után itt, Beverly Hillsben nyitotta meg nemrég a második Gucci Osteriát is a Rodeo Drive-on.

Hirdetés

A #kitchenquarantine hashtaggel lesznek ellátva a videói, és az IG TV-n, vagyis az Instagram videós platformján lesznek elérhetők, live formátumban is. Az indulás óta felkerült már olyan videó is, amelyben az élőzés közben a nézőktől érkező kérdésekre reagált a 3 Michelin-csillagos modenai Osteria Francescana séfje.

Van abban valami megkapó báj, hogy az influenszerektől megszokott, gyakran művi hatást keltő enteriőrökkel ellentétben Bottura nem csinált patikarendet a főzős videó felvétele előtt, a konyhája emiatt természetes és valóságos képet ad. Az pedig külön ínyencfalat a rajongóknak, hogy a videó előterében a konyhapulton olyan tányérokat láthatunk, amilyeneken az Osteria Francescanában és a két Gucci Osteriában is felszolgálnak ételeket.

Stay home, stay tuned, szólít Bottura, és mi szívesen csatlakozunk! (Forrás.)

És a cikkünkben is említett válaszvideó:

Egy másik jó ügy érdekében... Olvassa el ezt az írásunkat is!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram