Hirdetés
Hirdetés

Szurkolás indul!

2017. január 23.
Akár élőben is végigizgulhatjuk a döntő kulcsfontosságú pillanatait a következő két nap. Szurkoljunk együtt, hangosan a magyar csapatért! A Belvárosi Piacon szurkolói központot állítanak fel, ahol élőben izgulhatjuk végig holnap és holnapután, azaz január 24-én és 25-én a Bocuse d'Or világdöntőjét. Egy 36 négyzetméteres LED falon követhetjük az Európa-bajnok magyar csapat lyoni szereplését, szurkolhatunk hangosan Széll […]
Hirdetés

Akár élőben is végigizgulhatjuk a döntő kulcsfontosságú pillanatait a következő két nap. Szurkoljunk együtt, hangosan a magyar csapatért!
A Belvárosi Piacon szurkolói központot állítanak fel, ahol élőben izgulhatjuk végig holnap és holnapután, azaz január 24-én és 25-én a Bocuse d'Or világdöntőjét. Egy 36 négyzetméteres LED falon követhetjük az Európa-bajnok magyar csapat lyoni szereplését, szurkolhatunk hangosan Széll Tamásnak és csapatának. Persze közben stílusosan elfogyaszthatjuk a reggelinket vagy akár az ebédünket is a Piacon.
A közös szurkolásra buzdít a Babka is, lyoni menüvel, francia bisztroételekkel készülnek egész héten. A döntő két napján pedig itt is élő közvetítésen izgulhatjuk végig a magyar csapat tálalását, szoríthatunk eredményhirdetés idején. De a hangulatot a köztes időben sem hagyják leülni, témába vágó filmekkel, élménybeszámolókkal készülnek a verseny mindkét napján.
Ne feledkezzünk meg a helyi szurkolócsapatról sem! A szerencsésebbek már a reptérről posztolták a fotókat, útban Lyon felé. A szervezők a helyi szurkolókat is bőven ellátják hasznos információkkal. A legfontosabb, hogy január 24-én, azaz a magyar csapat versenyzésének napján mindenki érkezzen kapunyitásra! Irány a lelátó, főleg a magyar csapat boxával szembeni hely, közelharcra felkészülni! Érdemes követni a Facebook eseményt, itt minden friss és fontos információ azonnal olvasható. Ételről, italról érdemes előre gondoskodni, ha valaki elhagyja a jól bejáratott helyét a lelátón igen kicsi az esélye, hogy megtalálja, ha visszatér. A szurkolás legyen intenzív, kellékek jöhetnek, plusz zászlót tudnak adni a szervezők is. No és a legfontosabb: a lelátón teli torokból szurkolni ér!

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram