Hirdetés
Hirdetés

Szombaton champagne-t reggelizünk!

SZERZŐ: Lami Juli
2017. június 16.
Június 17-re világraszóló partyt hirdet a Moët & Chandon champagne-ház. Ez azt jelenti, hogy Budapesten is számos olyan hely van, amely az alkalomnak megfelelően Moët Impériallal, a jéggel kínált Ice Impériallal, vagy ezek rosé változataival várja a vendégeit. 
Hirdetés

Budapesten a Babkában és a Bálna Teraszon már reggelire is champagne folyik, Moët-t ételekkel párban az Arany Kaviárban, a Café Vianban (Liszt Ferenc tér), a Delizia Gourmet & More-ban, a Kollázsban, a Prime Steak & Wine-ban és a Tokióban kóstolhatunk, de bárok és szórakozóhelyek is részt vesznek a rendezvényen, és a Balaton sem marad ki a buliból (BelD’or, BRKLYN Balatonfüred, Cocomo Cafe, Larus Cafe Bar, Nem Kacsa Kikötő Klub, Oscar Bar).
Idén már a Moët Ice Rosé Impérialt is kóstolhatjuk, amely nem más, mint az Ice Impérial rosé változata. Ahogy Benoît Gouez, a pincemester megfogalmazta, “a Moët Ice Impérial Rosé egy új innovatív példa arra, hogy milyen on the rocks pezsgőt tudunk készíteni.
Nagy pillanatok, amelyeket a Moët tett még nagyobbá
A Le Mans-i 24 órás verseny céljában 1967. június 11-én az amerikai pilóta, Dan Gurney kapott egy Jeroboam palackot és a győzelem megünneplésére champagne-ban fürdette meg közönségét. Így született a pezsgős bajnokavatás, egy máig élő ceremónia, és ezért rendezték az első Moët Party Day-t 2016-ban június 11-én.
A ház 250. évfordulóján egy gigantikus pezsgősdugó formájú hőlégballonnal utazták körbe a világot a kínai Nagy Faltól a piramisokig.
2006-ban kivilágították a New York-i Szabadság-szobrot, amely épp 120 éves volt, mint az amerikai piacon népszerű White Star pezsgőjük.
A Moët több, mint 25. éve a Golden Globe hivatalos pezsgője, aktuális márkanagykövetük pedig a teniszcsillag Roger Federer, aki 2015-ben egy 15 literes ’Nebuchadnezzar’ óriáspalackkal ünnepelte 1000. győzelmét.
 

Tovább olvasok
Hirdetés
Hirdetés
Kisfaludy Program – Támogatás
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram